Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γ. Λαμπρούλης: Το ζητούμενο για το ΚΚΕ είναι να πάρει ο λαός τα κλειδιά της χώρας

Γ. Λαμπρούλης: Το ζητούμενο για το ΚΚΕ είναι να πάρει ο λαός τα κλειδιά της χώρας

Επιδιώκουμε να γίνεται ουσιαστική συζήτηση και αντιπαράθεση πάνω στα προγράμματα, που να βοηθούν το λαό να βγάλει τα συμπεράσματά του, τόνισε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ, Γιώργος Λαμπρούλης

«Η ελπίδα, η προοπτική, βρίσκεται στην οργάνωση της πάλης για να εμποδίζει αντιλαϊκά μέτρα και να ανοίγει δρόμο για ριζικές αλλαγές. Η πρόταση του ΚΚΕ είναι ρεαλιστική, γιατί η χώρα μας έχει δυνατότητες να ζήσει καλά ο κόσμος. Το ζητούμενο είναι να πάρει ο λαός τα κλειδιά της χώρας, να αποδεσμευτεί η χώρα από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ, Γιώργος Λαμπρούλης.

Ο κ. Λαμπρούλης επισήμανε στην ομιλία του πως η προοπτική για το λαό δεν βρίσκεται στην εναλλαγή των συγκεκριμένων κομμάτων.

«Το ΚΚΕ διατυπώνει την κριτική του απέναντι σε όλα τα κόμματα. Επιδιώκουμε να γίνεται ουσιαστική συζήτηση και αντιπαράθεση πάνω στα προγράμματα, που να βοηθούν τον λαό να βγάλει τα συμπεράσματά του» είπε ο κ. Λαμπρούλης, χαρακτηρίζοντας «ως επικίνδυνη την πρακτική αντιπαράθεσης κυβέρνησης και ΝΔ, που με αφορμή το Σκοπιανό ενισχύει φασιστικές και αντιδημοκρατικές δυνάμεις».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024