Ο Αμρ Ουάρντα έκανε εμψυχωτική ανάρτηση στο Instagram με αφορμή τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ με 1-3 από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα και τον αποκλεισμό από το Europa League, μέσω της οποίας υποδήλωσε πως ο ίδιος και ο Δικέφαλος του Βορρά πρέπει να σηκώσουν κεφάλι, και να συνεχίσουν να παλεύουν.
«Πέσε επτά φορές, σήκω οκτώ. Μην τα παρατάς ποτέ», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός των Ασπρόμαυρων, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης με τους Λευκορώσους, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Λημνιό.
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.