Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλύβα, σαν πας στην… Καλαμάτα

Καλύβα, σαν πας στην… Καλαμάτα

Άντε να σας πάω σήμερα μια... βόλτα στον «βυθό» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκεί που τα μικρά εγκλήματα μεταξύ... φίλων μένουν στις κουβέντες των τοπικών κοινωνιών. Δεν έχει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ούτε τον Κάκο και τον Βαρούχα κάθε Κυριακή στις τηλεοράσεις. Έχει όμως... πού σε πονεί και που σε σφάζει. Σε μια ιστορία βγαλμένη από τα σωθικά της Εξυγίανσης

Έχετε αλήθεια εικόνα για το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής; Αυτό το έκτρωμα που ο Βασιλειάδης αποφάσισε φέτος ότι θα παίξουν εκατόν είκοσι ομάδες σε οκτώ ομίλους και όσες κερδίσουν τα γκρουπ θα ανέβουν στη νέα τρίτη εθνική (ναι, τέτοιο θαύμα ο αγαπημένος Υφυπουργός του ποδοσφαίρου).

Ε, λοιπόν εκεί φαίνεται πως γίνονται γενικώς τα καλύτερα. Από τους ορισμούς των ομίλων το καλοκαίρι όταν οι περισσότερες ομάδες που δεν έχουν άκρη με την ΕΠΟ του Γραμμένου απειλήθηκαν να βρεθούν σε γκρουπ που θα τους έστελνε δέκα φορές τον χρόνο στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Μέχρι την ιστορία που έφτασε ως την UEFA και έκανε έξαλλο τον Φούσεκ. Ήξεραν λέει οι ομάδες του «συστήματος» τους διαιτητές που θα τις παίξουν την Κυριακή, πριν καν τους ορισμούς της! Είχαν το κληρονομικό χάρισμα άραγε; Όχι. Απλά τους κατάλληλους φίλους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024