
Η 13η σερί Πρωτοχρονιά με τουλάχιστον μία ελληνική ομάδα στην Ευρώπη
Η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μίλαν έδωσε συνέχεια σε ένα μεγάλο σερί για τις ελληνικές ομάδες
Ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγαλειώδη νίκη-πρόκριση εις βάρος της Μίλαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League.
Κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο. Θα είναι η δέκατη τρίτη σερί Πρωτοχρονιά με μια τουλάχιστον ομάδα να συνεχίζει στην Ευρώπη.
Τελευταία φορά που είχαν αποκλειστεί όλοι πριν αλλάξει ο χρόνος ήταν τη σεζόν 2005-06. Τότε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είχαν τερματίσει τελευταίοι στον όμιλό τους στο Champions League ενώ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ξάνθη είχαν μείνει εκτός από το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να είναι ο μόνος που είχε προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει.
- Μήνυση Άδωνι Γεωργιάδη σε χρήστη του Tik Tok για την 19χρονη στην Κεφαλονιά – Ποιος ο λόγος
- Ιταλία: Κινηματογραφικό «ριφιφί» με ομηρία σε τράπεζα στη Νάπολη μέρα μεσημέρι – Διέφυγαν οι δράστες
- Τσουκαλάς: Ο εγκέφαλος και εμπνευστής της τοξικότητας, της δολοφονίας χαρακτήρων, είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης
- Μαντόνα: Το καλοκαίρι της ανήκει – Μεγάλη επιστροφή με το Confessions 2 τον Ιούλιο
- Σοβαρά προβλήματα υποδομής στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου καταγγέλλει η Ένωση Διοικητικών Δικαστών
- Αμετανόητος ο Γεωργιάδης, νέα ευθεία παρέμβαση στην ευρωπαϊκή εισαγγελία – Κάνει λόγο για επίθεση στη Δημοκρατία
