Το περιεχόμενο του SMS που εστάλη ενόψει της σημερινής ομιλίας Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη με το οποίο καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να μεταφερθούν δωρεάν με πούλμαν, αποκάλυψε ο Στάθης Παναγούλης

Το περιεχόμενο του SMS που εστάλη ενόψει της σημερινής ομιλίας Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη με το οποίο καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να μεταφερθούν δωρεάν με πούλμαν, αποκάλυψε ο Στάθης Παναγούλης.

«Φεύγει πούλμαν για Θεσσαλονίκη Παρασκευή 7 το πρωί και επιστρέφει μετά την ομιλία ή την επομένη το πρωί. Όσοι και όσες επιθυμείτε  δηλώστε το, είναι δωρεάν η μετακίνηση. Πρέπει να γίνει μεγάλη συγκέντρωση για επικοινωνιακούς λόγους και για λόγους ασφαλείας. Επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο…». Αυτό ήταν το μήνυμα όπως αποκάλυψε ο κ. Παναγούλης μιλώντας στο Θέμα Fm.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για «ύποπτες μεταγραφές που γίνονται» στην πολιτική σκηνή, σημειώνοντας ότι θα ακολουθήσουν και άλλα σαν τη μεταγραφή Μεγαλοοικονόμου ή τη θετική στάση Σαρίδη της Ένωσης Κεντρώων για τον προϋπολογισμό. «Δεν είναι πρακτικές αυτές για ένα αριστερό κόμμα» επεσήμανε.

Μιλώντας για τη μεταφορά διαδηλωτών από την Αθήνα, υπολόγισε ότι θα φύγουν περίπου 100 λεωφορεία ενώ εκτιμώντας την εκλογική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα, είπε πως σε κανένα νομό το κυβερνών κόμμα δεν θα περάσει το 10%.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr