Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης : Διχάσατε τον λαό, φύγετε για να πάμε επιτέλους την χώρα μπροστά

Μητσοτάκης : Διχάσατε τον λαό, φύγετε για να πάμε επιτέλους την χώρα μπροστά

Σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης, για το σύνολο των πεπραγμένων της και ιδιαίτερα για τη διάλυση της μεσαίας τάξης και την εξαπάτηση των Ελλήνων εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ

Σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης, για το σύνολο των πεπραγμένων της με ιδιαίτερη έμφαση στη διάλυση της μεσαίας τάξης, την εξαπάτηση των Ελλήνων ως εργαλείο της πολιτικής της, και τον διχασμό του λαού εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ.

«Μετά από 10 χρόνια κρίσης, 2 πτωχεύσεις, 4 μνημόνια και 4 χρόνια διακυβέρνησης ψέματος και ανικανότητας. Αρκετά! Στις εκλογές που έρχονται θα αντιπαρατεθούν από τη μία, οι δυνάμεις της ελευθερίας, της δημοκρατίας και των μεταρρυθμίσεων. Και από την άλλη, οι δυνάμεις της εσωστρέφειας, της καθήλωσης και της φτώχειας», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο Σκοπιανό για το οποίο κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι δίχασε τον ελληνικό λαό και δεν επιχείρησε ποτέ να δημιουργήσει συνθήκες εθνικής συναίνεσης για να λύσει το μείζον εθνικό πρόβλημα, ότι είπε “ναι” εκεί που έξι πρωθυπουργοί είπαν “όχι” -δηλαδή στην αναγνώριση δήθεν μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας- καθώς και ότι αντάλλαξε ένα μέτρο που δεν θα έπρεπε να έχει ληφθεί ποτέ με μία μείζονα εθνική υποχώρηση.

«Η ΝΔ έρχεται να ενώσει τους Έλληνες και όχι να του διχάσει, όπως επιχειρεί χρόνια τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση: «φύγετε για να πάμε επιτέλους την Ελλάδα».

Αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογές ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε με νόημα: «Αυτή είναι η μεγάλη μάχη που έχουμε μπροστά μας, η μεγάλη στιγμή που οι Έλληνες θα στείλουν το δικό τους καθαρό μήνυμα: Θα πουν όχι στην εξαπάτηση και τη δημαγωγία, όχι στους τεχνητούς διχασμούς, όχι στην ανασφάλεια, όχι στις εθνικές πληγές».

Ε, λοιπόν, αυτό το πρώτο ευρύ φάσμα θα εκφράσει πρωταγωνιστικά η Νέα Δημοκρατία. Τα εκατομμύρια των Ελλήνων, που ενώνονται σε μια φωνή και μία απαίτηση: «Φύγετε για να πάμε επιτέλους την Ελλάδα μπροστά! Αυτό πρέπει να είναι το μήνυμα  που θα στείλει κάθε ψηφοδέλτιο από κάθε κάλπη, όποτε και όπου κι αν αυτή στηθεί».

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε και για τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση επισημαίνοντας ότι στόχος είναι η ολοκληρωτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. «Στις περιφερειακές εκλογές προκρίνουμε ικανούς υποψήφιους, που γνωρίζουν καλά τα προβλήματα του τόπου τους και μπορούν να εντάξουν την επίλυσή  τους σε ένα πανελλαδικό σχέδιο ανάπτυξης. Στόχος μας, κανένας περιφερειάρχης με την πολιτική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Και όσο το δυνατόν περισσότερες, γιατί όχι και οι 13, περιφέρειες στην Νέα Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε ότι στόχος της πολιτικής της ΝΔ «δεν είναι μόνο η ανάπτυξη της χώρας, αλλά να γεφυρώσουμε αυτά τα ρήγματα, να άρουμε τις διαιρέσεις, να μειώσουμε τις ανισότητες. Να δουλέψουμε δηλαδή για την οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση της μεσαίας τάξης στη χώρα μας. Τη μεσαία τάξη που έφτιαξαν οι πατεράδες και οι παππούδες μας, οι μητέρες και οι γιαγιάδες μας, από το τέλος του τραγικού Εμφυλίου, περνώντας από τη μεταπολεμική ανασυγκρότηση, την ταχύτατη πολιτική σταθεροποίηση και τον εκδημοκρατισμό της Μεταπολίτευσης και φτάνοντας στην Ελλάδα της Ευρώπης.

«Έστησαν», πρόσθεσε «μέσα σε πενήντα χρόνια, από τα ερείπια των πολέμων ένα κράτος που ακόμη και σήμερα συγκαταλέγεται στα τριάντα πλουσιότερα του κόσμου. Αυτό ήταν το κατόρθωμα της πολυάριθμης ελληνικής μεσαίας τάξης. Ένα κατόρθωμα που στηρίχτηκε σε μια τόσο παραδοσιακή και απλή αξία. Αυτή της ατομικής και συλλογικής προκοπής. Της σκληρής δουλειάς. Της επιθυμίας τα παιδιά μας να ζήσουν μια καλύτερη ζωή από αυτή που ζούμε εμείς. Αξίες που λοιδορούν κ. Τσίπρας και οι φίλοι του».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024