Το Μάρτιο του 2019 η νέα ταινία του Αλμοδόβαρ «Pain & Glory»
«Είμαστε ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι που θα κυκλοφορήσουμε την ταινία "Pain & Glory" στην Ισπανία με μια εντελώς νέα ομάδα: Τη Sony Pictures» δήλωσε ο συνεργάτης του στην παραγωγή του και αδελφός του, Αγκουστίν Αλμοδόβαρ της εταιρείας El Deseo.
Ο Ισπανός σκηνοθέτης, Πέδρο Αλμοδόβαρ αποφάσισε να κυκλοφορήσει τη νέα του ταινία «Pain & Glory» στην Ισπανία μέσω της Sony Pictures Releasing International στις 22 Μαρτίου του 2019, κάνοντας ένα διάλειμμα στη συνεργασία με την εταιρεία διανομής στην Ισπανία, τη Warner Bros.
«Είμαστε ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι που θα κυκλοφορήσουμε την ταινία «Pain & Glory» στην Ισπανία με μια εντελώς νέα ομάδα: Τη Sony Pictures» δήλωσε ο συνεργάτης του στην παραγωγή του και αδελφός του, Αγκουστίν Αλμοδόβαρ της εταιρείας El Deseo.
«Μετά από περισσότερα από 25 χρόνια συνεργασίας στις ΗΠΑ με την Sony Pictures Classics, τόσο ο Πέδρο όσο και εγώ ο ίδιος θεωρούμε τη Sony ως μέρος της οικογένειάς μας. Αυτή η απόφαση ενισχύει τους δεσμούς που αναπτύσσουμε με τη Sony για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη είδηση για όλους μας» πρόσθεσε, σύμφωνα με το Variety.
«Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ είναι ένας από τους πλέον επιδραστικούς σκηνοθέτες όλων των εποχών» δήλωσε η Λέιν Κλάιν, επικεφαλής της Sony Pictures International Productions. «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχείς που αναλαμβάνουμε τη διανομή του τελευταίου έργου του στην Ισπανία» πρόσθεσε.
Στο ψυχόδραμα, ένας σκηνοθέτης γυρίζει πίσω στις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή του, καθώς το παρελθόν του ανατρέπει το παρόν.
Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Αντόνιο Μπαντέρας πλαισιωμένος από τους Ασιέρ Ετσιαντία, Νόρα Νάβας, Χουλιέτα Σεράνο, Σίζαρ Βιθέντε και την Πενελόπε Κρουζ σε ξεχωριστό ρόλο.
Είναι η 21η ταινία του Ισπανού δημιουργού στην οποία αγγίζει θέματα που συνδέονται με τις πρώτες αγάπες, τις δεύτερες αγάπες, τη μητέρα και τη θνητότητα.
- Αφγανιστάν: Οι γυναίκες εισέρχονται «στο πέμπτο έτος σχεδόν πλήρους αποκλεισμού» τους
- Ιράν: Φέρνουν ψήφισμα στο ΣΑ του ΟΗΕ που καταδικάζει τις ιρανικές επιθέσεις στις χώρες της περιοχής
- Το Ιράν εξαπολύει ομοβροντία πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Πετρέλαιο: Κατά 5% αυξήθηκε η τιμή του βαρελιού WTI στο άνοιγμα της CME
- Ιράν: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι κατέστρεψαν 16 σκάφη πόντισης ναρκών κοντά στα Στενά του Ορμούζ
- Lufthansa: Απεργία προκήρυξαν οι πιλότοι – Αναμένονται εκατοντάδες ακυρώσεις