Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με τη βούλα Τσίπρα υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης η Νοτοπούλου

Με τη βούλα Τσίπρα υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης η Νοτοπούλου

«Η Θεσσαλονίκη θα φύγει μπροστά με μια νέα γενιά στελεχών, με μια νέα γενιά στο τιμόνι της Πόλης. Θα συσπειρώσουμε δυνάμεις. Η Κατερίνα Νοτοπούλου εδώ στη Θεσσαλονίκη μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο» σημείωσε ο πρωθυπουργός. Οι πρώτες δηλώσεις Νοτοπούλου

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε αυτό που λίγο πολύ όλοι γνωρίζαμε. Ότι δηλαδή η Κατερίνα Νοτοπούλου θα διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Μιλώντας για τους αυτοδιοικητικούς αγώνες που έρχονται, ο πρωθυπουργός τόνισε πως «δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει πίσω, ούτε τη Μακεδονία, ούτε τη Θεσσαλονίκη να ξαναπέσει στα χέρια των απόγονων του Παπαγεωργόπουλου και του Ψωμιάδη».

«Η Θεσσαλονίκη θα φύγει μπροστά με μια νέα γενιά στελεχών, με μια νέα γενιά στο τιμόνι της Πόλης. Θα συσπειρώσουμε δυνάμεις. Η Κατερίνα Νοτοπούλου εδώ στη Θεσσαλονίκη μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο» σημείωσε, τονίζοντας πως «αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε, η Θεσσαλονίκη δε θα γυρίσει πίσω. Η Ελλάδα δε θα γυρίσει πίσω».

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για τον δήμο Θεσσαλονίκης από τον Αλέξη Τσίπρα έκανε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με πολύ βαριά ιστορία και πολύτιμη κληρονομιά. Όλοι οι προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες θα δώσουμε ενωμένοι τη μάχη για μια νέα Θεσσαλονίκη» τόνισε η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης και πρόσθεσε πως «η Θεσσαλονίκη μας είναι μια πόλη ανοιχτή, μια πόλη δυνατή, μια πόλη που έχει ψυχή  από και στο εξής θα έχει και προοπτική. Η Θεσσαλονίκη θα γίνει μια καλύτερη πόλη. Προχωράμε όλοι μαζί».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024