Ο Τσάβι Πασκουάλ ξέρει πολύ καλά πως η πίεση είναι τεράστια τόσο για τον ίδιο όσο και για τους παίκτες του και εκτιμά πως με νίκη επί της Νταρουσάφακα (14/12, 21:30, ΟΑΚΑ) θα επανέλθει η αυτοπεποίθηση στο «πράσινο» στρατόπεδο.
Ο Καταλανός προπονητής είπε ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Τούρκους: «Δεν νομίζω ότι θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο παιχνίδι. Άλλαξαν τον κόουτς και είναι ομάδα που κάνει 2-3 πράγματα καλά.
Είναι εκ των κορυφαίων ομάδων στα επιθετικά ριμπάουντ, αφού παίρνουν 13-14 ανά αγώνα, ενώ στον αιφνιδιασμό παίρνουν 14 πόντους ανά αγώνα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Έχουν πλέον και τον Τόνεϊ Ντάγκλας που έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν είναι εύκολο ματς».
Για την αυτοπεποίθηση του Παναθηναϊκού και πώς μπορεί να αλλάξει σημείωσε: «Πρέπει να νικήσουμε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να βρούμε αυτοπεποίθηση. Στο τέλος πρέπει να νικήσουμε και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω για να συνεχίσουμε έτσι. Η νίκη είναι κάτι που θέλουμε σίγουρα σε αυτό το παιχνίδι».
Για την κατάσταση των τριών τραυματιών που έλειψαν με το Περιστέρι ανέφερε: «Από αυτούς τους τρεις, πιθανότατα μόνο ο Θανάσης μπορεί να επιστρέψει. Λοτζέσκι και Παπαπέτρου μάλλον θα μείνουν έξω».
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις