Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ σε Τσίπρα: Του ευχόμαστε να έχει γύρω του περισσότερους ακροατές παρά αστυνομικούς

ΝΔ σε Τσίπρα: Του ευχόμαστε να έχει γύρω του περισσότερους ακροατές παρά αστυνομικούς

«Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τις αντισυγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης» αναφέρεται η ΝΔ σε ανακοίνωση της

Διαμάχη ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή τις συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη κατά την επικείμενη παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τις αντισυγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης. Η Νέα Δημοκρατία από αύριο θα βρίσκεται στο Συνέδριό της στην Αθήνα και μαζί της θα είναι και το Ε.Λ.Κ.» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

Με αφορμή τις συγκεντρώσεις που διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη αναφορικά με την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ αναφέρει ότι «το κόμμα που ανέβηκε στην εξουσία με ύβρεις, συκοφαντίες, αντισυγκεντρώσεις και υποθάλποντας τη βία κατά των πολιτικών του αντιπάλων, έχει το θράσος να διαμαρτύρεται.

Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τις αντισυγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης. Η Νέα Δημοκρατία από αύριο θα βρίσκεται στο Συνέδριό της στην Αθήνα και μαζί της θα είναι και το Ε.Λ.Κ. Ο κ. Τσίπρας ας κάνει ό,τι θέλει, όπου θέλει. Του ευχόμαστε αυτή τη φορά να έχει γύρω του περισσότερους ακροατές παρά αστυνομικούς».

Από την άλλη πλευρά το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «σιγά μην έπαιρνε αποστάσεις η ΝΔ από τις αντισυγκεντρώσεις των ακραίων εθνικιστικών κύκλων. Θα ήταν σαν να ζητούσαμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαγράψει όλη τη 2χρονη ιστορία του ως αρχηγός της ΝΔ, όπου αδιαλείπτως, και με κάθε ευκαιρία, υποθάλπει την ακροδεξιά και επενδύει πολιτικά στο διχασμό. Και μετά ποιος τον ακούει τον αντιπρόεδρο Άδωνη Γεωργιάδη».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024