Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποτάμι : Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά με αστερίσκο

Ποτάμι : Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά με αστερίσκο

Την απόφαση να στηρίξει την Συμφωνία των Πρεσπών επαναβεβαίωσε το Ποτάμι, υπό την αίρεση ότι οι συνταγματικές τροπολογίες της ΠΓΔΜ δεν θα παραπέμπουν σε αλυτρωτικές τάσεις

Την απόφαση να στηρίξουν την Συμφωνία των Πρεσπών υπό την αίρεση ότι οι συνταγματικές τροπολογίες της ΠΓΔΜ δεν θα παραπέμπουν σε αλυτρωτικές τάσεις έλαβαν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού μετά από πολύωρη συνεδρίασή τους.

Η απόφαση του κόμματος φαίνεται να ανατρέπει και πάλι τους συσχετισμούς που διαμορφώθηκαν το τελευταίο διάστημα καθώς όπως δηλώνουν στελέχη της Σεβαστουπόλεως ο προσανατολισμός είναι πλέον προς την υπερψήφιση της συμφωνίας.

Πάντως, ο Γιώργος Αμυράς και ο Γρηγόρης Ψαριανός διατήρησαν τις επιφυλάξεις τους και ξεκαθάρισαν ότι θα καταψηφίσουν. Από την άλλη πλευρά υπέρ της συμφωνίας τοποθετήθηκαν οι Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Μαυρωτάς και Σπύρος Λυκούδης καθώς και ο Σπύρος Δανέλλης.

Καταλυτικό ρόλο φαίνεται ότι διαδραμάτισε το περιεχόμενο των τροπολογιών που κατατέθηκαν στην Βουλή των Σκοπίων για τις προωθούμενες αλλαγές στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε ότι το κόμμα θα περιμένει το τελικό κείμενο της Συμφωνίας προκειμένου να επισημοποιηθεί η στάση του κόμματος.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024