Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια υπόσχεση ότι τα φετινά Χριστούγεννα… κανείς δεν θα είναι μόνος του

Μια υπόσχεση ότι τα φετινά Χριστούγεννα… κανείς δεν θα είναι μόνος του

Τα Χριστούγεννα είναι πολλά περισσότερα από μια γιορτή. Με κεντρικό μήνυμα «Χριστούγεννα Μαζί», η ΑΒ Βασιλόπουλος υπόσχεται πως τις φετινές γιορτές κανείς δεν θα μείνει μόνος του. Γιατί τα Χριστούγεννα είναι η χαρά να μοιραζόμαστε στιγμές με τους αγαπημένους μας, είναι η δύναμη της προσφοράς και η ευχή για μια πιο δημιουργική, ελπιδοφόρα και όμορφη […]

Τα Χριστούγεννα είναι πολλά περισσότερα από μια γιορτή. Με κεντρικό μήνυμα «Χριστούγεννα Μαζί», η ΑΒ Βασιλόπουλος υπόσχεται πως τις φετινές γιορτές κανείς δεν θα μείνει μόνος του. Γιατί τα Χριστούγεννα είναι η χαρά να μοιραζόμαστε στιγμές με τους αγαπημένους μας, είναι η δύναμη της προσφοράς και η ευχή για μια πιο δημιουργική, ελπιδοφόρα και όμορφη νέα χρονιά.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με την νέα χριστουγεννιάτικη της καμπάνια και τις ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχει σχεδιάσει για τις φετινές γιορτές, μας υπενθυμίζει την «μαγεία και την λάμψη των Χριστουγέννων». Όπως κάθε χρόνο την εορταστική περίοδο, έτσι και φέτος, η εταιρεία σχεδιάζει και υλοποιεί καινοτόμα προγράμματα και ενώνει σε μια μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και τους πελάτες της. Μέσα από μηχανισμούς που αγγίζουν τις ζωές συνανθρώπων μας σε ανάγκη, η ΑΒ υλοποιεί δυναμικές ενέργειες σίτισης και ολοκληρωμένα προγράμματα προσφοράς τροφίμων, με φροντίδα και ευαισθησία.

Μια αγκαλιά για όλους όσους μας έχουν ανάγκη

Τα φετινά Χριστούγεννα, η εταιρεία διαθέτει στα καταστήματα της «Δώρα Αγάπης», με την αγορά των οποίων δωρίζει 2€ στην «Τράπεζα Τροφίμων». Έχει σχεδιάσει 3 διαφορετικές επιλογές δώρων, οι οποίες καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Το πιο τρυφερό «Δώρο Αγάπης» περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής, τα οποία οι πελάτες μπορούν να προσφέρουν σε κάποιον που το έχει ανάγκη ή να το αφήσουν στο καλάθι συγκέντρωσης που βρίσκεται το κατάστημα ΑΒ όπου ψωνίζουν. Το πιο γιορτινό «Δώρο Αγάπης» αποτελεί  ένα εκλεκτό δώρο που μπορείτε να προσφέρετε σε οποιαδήποτε επίσκεψη, κατά την περίοδο των γιορτών, ενώ το πιο γλυκό «Δώρο Αγάπης» υπόσχεται να χαρίσει τα πιο ζεστά και γλυκά απογεύματα.

Παράλληλα, με στόχο να μεταφέρει μηνύματα χαράς και ελπίδας, Η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει τα τρόφιμα για το εορταστικό γεύμα 6.000 οικογενειών με παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα. Σε συνεργασία με το «Μπορούμε» και την «Τράπεζα Τροφίμων», προσδίδει μια νότα ελπίδας και αισιοδοξίας, γεμίζοντας το τραπέζι χιλιάδων ανθρώπων σε κάθε γειτονιά της χώρας.

Ας κάνουμε μια ευχή, να ζήσουμε «Χριστούγεννα μαζί»

Η ΑΒ Βασιλόπουλος και φέτος δημιουργεί μια μεγάλη αγκαλιά και υπόσχεται να πραγματοποιήσει ευχές, συνανθρώπων μας που χρειάζονται την στήριξη μας. Με ένα πρωτότυπο online activation, δίνει σε όλους την ευκαιρία να κάνουν μια ευχή και να φέρουν στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι το πιο αγαπημένο τους πρόσωπο. 10 τυχεροί νικητές θα δούνε την ευχή τους να πραγματοποιείται και θα ζήσουν τα πιο μαγικά «Χριστούγεννα μαζί».

Οι χριστουγεννιάτικες ενέργειες της ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνδυασμό με τα μαγικά τηλεοπτικά σποτ, μας καλούν όλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μεταφέροντας μηνύματα αισιοδοξίας και προσφοράς σε όσους μας έχουν πραγματικά ανάγκη.

Είναι στο χέρι μας λοιπόν να συμμετέχουμε κι εμείς στο κίνημα καλού, λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2018 και υποδεχθούμε τη νέα χρονιά μαζί!

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024