Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 8 Gran Coupe: Τετράθυρη επιβολή

BMW Σειρά 8 Gran Coupe: Τετράθυρη επιβολή

Η βαυαρική φίρμα προετοιμάζει την πρακτικότερη και εξίσου επιβλητική έκδοση αμαξώματος της νέας Σειράς 8 η οποία πλην των δύο επιπλέον θυρών θα μοιραστεί τις ίδιες προδιαγραφές με τις ήδη γνωστές coupe και cabrio έκδοσεις.

Φωτογραφίες: Αutomedia

Η αναβιωμένη Σειρά 8 πρόκειται να αποκτήσει ένα ακόμα μέλος με την μορφή μιας τετράθυρης έκδοσης η οποία συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό στους δρόμους του Μονάχου, μην μπορώντας να κρύψει την σχεδιαστική της συνάφεια με τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδοχές του μοντέλου, με εξαίρεση φυσικά τις δύο επιπλέον πόρτες.

Πλην των γνώριμων επιβλητικών διαστάσεων που προδίδουν την ταυτότητά της, μια προσεκτική παρατήρηση στις γαλάζιες δαγκάνες των φρένων και στις ευμεγέθεις απολήξεις της εξάτμισης, δείχνει επίσης ότι πρόκειται για την έκδοση M850i.

Αυτό σημαίνει ότι κάτω από τα χαρακτηριστικά μακρύ καπό της φιλοξενείται ο twin-turbo V8 των 4,4 λίτρων σε εκδοχή ισχύος 530 ίππων η οποία και αναμένεται να προσφέρει τα αναμενόμενα σε επίπεδο επιδόσεων προκειμένου να αντιμετωπίσει την ολοένα και αυξανόμενη κατηγορία των τετράθυρων coupe.

Κατ΄αντιστοιχία επίσης με τις ήδη γνωστές εκδόσεις της 8άρας, η τετράθυρη έκδοση αναμένεται να είναι επίσης διαθέσιμη στην Ευρώπη και στην πετρελαιοκίνητη έκδοση 840d η οποία εφοδιάζεται με μοτέρ 2.993 κ.εκ. ισχύος 320 ίππων. Αμφότερες οι εκδόσεις θα διατίθενται ως standard με σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο άφιξης, θα πρέπει να αναμένεται εντός της επόμενης χρονιάς.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024