Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Euroleague γυναικών: Κόντρα στη γαλλική Καρόλο ο Ολυμπιακός

Euroleague γυναικών: Κόντρα στη γαλλική Καρόλο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας την Καρόλο (12/12 , 20:00) για τη Euroleague γυναικών και θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση

Στο Σαρλεβίρ Μεζιέρ της Γαλλίας βρίσκεται ο Ολυμπιακός για τη σημερινή αναμέτρηση με την Καρόλο (12/12, 20:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague γυναικών.

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη επιζητά την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει επίδοση 2-3 στις προηγούμενες πέντε στροφές.

Στην αποστολή δεν μετέχει βέβαια η νεοαποκτηθείσα Ιβάνα Τίκβιτς (ανακοινώθηκε σήμερα η μεταγραφή της). Έτσι, στη διάθεση του κόουτς είναι οι Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το παιχνίδι με την Καρόλο: «Παίζουμε απέναντι σε μια αντίπαλο που παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο στην έδρα της και έχει δύο νίκες μπροστά στο κοινό της. Σε αυτό το γήπεδο έχουν ηττηθεί η Σοπρόν και η Χατάι, κάτι που από μόνο του λέει πολλά αναφορικά με τη δύναμη της.

Από την μεριά μας έχουμε μελετήσει την Καρόλο και θέλουμε να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι σε σχέση με την προηγούμενη μας παρουσία στην διοργάνωση. Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όμως έτσι είναι όλα τα ματς σε αυτό το επίπεδο. Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το θετικό αποτέλεσμα και να γυρίσουμε στην Ελλάδα με τη νίκη».

Η Εβίνα Σταμάτη δήλωσε για το ματς με την Καρόλο ότι: «Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα. Εμείς πρέπει από την μεριά μας να ακολουθήσουμε την στρατηγική μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι στην Καρόλο. Προέρχεται και αυτή από ήττα και θα έχει στο μυαλό της το πως θα επανορθώσει».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024