Μοιάζουν με πολύτιμα κοσμήματα. Οι συσκευασίες τους είναι πραγματικά μαγικές. Τα lip gloss βρίσκονται μέσα σε ακριβό κρύσταλλο, με χρυσό, σκαλιστό «καπέλο», στο πάνω μέρος.

Η μάσκαρα σε βαριά επίσης χρυσή συσκευασία, με μαύρες λεπτομέρειες, τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης, στο stand με τα προϊόντα και μακιγιάζ του brand Christian Louboutin.

 

Πρόκειται για προϊόντα ακριβά, ή τουλάχιστον πιο ακριβά, από αυτά τα οποία παρουσιάζουν τα luxury brand καλλυντικών. Τα ανακάλυψα για πρώτη φορά, στο ισόγειο των “Harrods” του Λονδίνου. Ο πλέον διάσημος κατασκευαστής παπουτσιών στον κόσμο, ο άνθρωπος ο οποίος δημιούργησε την περίφημη κόκκινη σόλα, αποφάσισε να εισχωρήσει στον υπέροχο, γεμάτο εκτυφλωτικά χρώματα, κόσμο του μακιγιάζ. Μάσκαρα, lip gloss, μανό, μολύβια και άλλα προϊόντα, που δεν γνωρίζουμε αν ποτέ θα έλθουν στην Ελλάδα. Το κόκκινο, αγαπημένο χρώμα του λάτρη της Νάξου και της Μυκόνου (το καλοκαίρι είχε δημιουργηθεί pop up store εκεί), Christian Louboutin, παίζει βέβαια πρωταγωνιστικό ρόλο. Εξαιρετικά δώρα για τις γιορτές…