Ένοχος ο Γιάννης Σμπώκος για την υπόθεση των Tor M1
Ποινή κάθειρξης 22 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών στον Γιάννη Σμπώκο,ο οποίος κρίθηκε ένοχος για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην υπόθεση των Tor M1
Ποινή κάθειρξης 22 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών στον Γιάννη Σμπώκο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην υπόθεση των Tor M1.
Οι δικαστές του αναγνώρισαν τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της καλής διαγωγής μετά την πράξη.
Στους άλλους δυο κατηγορούμενους που κρίθηκαν ένοχοι το δικαστήριο επέβαλλε ποινή φυλάκισης 5 ετών στον κάθε ένα, με τριετή αναστολή για τον πρώτο και εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ για τον δεύτερο.
Τους αναγνώρισε μάλιστα τρία ελαφρυντικά: του πρότερου έντιμου βίου, της μετέπειτα καλής διαγωγής και της προσπάθειας άρσης των συνεπειών της πράξης τους.
Το δικαστήριο με την ίδια απόφαση έκρινε αθώους τον επίσης χρηματιστή Γιώργο Χριστοδουλίδη και τον επιχειρηματία Πάνο Γερμανό.
- Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον Κηφισό – ΄Ενας τραυματίας
- Η Κρήτη ανεβαίνει στην Αθήνα: 100 χρόνια από τη γέννηση του Κώστα Μουντάκη
- Άνδρος: Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο – Σώοι και οι 9 ναυτικοί
- Η μουσική μπορεί να σε πάει από το στρες στη χαλάρωση μέσα σε λίγα λεπτά
- Νέα Ιωνία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω επισκευής σήραγγας στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως
- Μεγαλώνει το χάσμα στις συντάξεις μεταξύ του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
- Η Ντόλι Πάρτον ακύρωσε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας
- Δολοφονία 20χρονου στην Κρήτη: Πώς έστησε την ενέδρα θανάτου ο 54χρονος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442