Το Μιλουγόκι πήρε σημαντική νίκη (104-99) στην έδρα των Ράπτορς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ευχαριστεί μετά το τέλος της αναμέτρησης τους Έλληνες του Καναδά για τη στήριξή τους.
Μάλιστα, ο «Greek Freak» κατέληξε με τη φράση «ζήτω η Ελλάδα» και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
Νωρίτερα ανέφερε: «Παιδιά, επειδή έχω αργήσει για το λεωφορείο, θέλω να σας πω δυο λόγια γρήγορα. Ευχαριστώ πάρα πολύ που με στηρίζετε. Ευχαριστώ που στηρίζετε τους Μπακς».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω του αντιπροσώπου του, ζήτησε να μην συμμετέχει το Ιράν στο Μουντιάλ του καλοκαιριού, με την Ιταλία να επιλέγεται ως αντικαταστάτρια του.
Οι Πίστονς πανηγυρίζουν έφεραν τη σειρά στα ίσα απέναντι στους Μάτζικ επικρατώντας 98-83, ενώ οι Θάντερ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κόντρα στους Σανς.