Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λημνιός: «Διαθέτουμε εμπειρία και βγάζουμε χαρακτήρα»

Λημνιός: «Διαθέτουμε εμπειρία και βγάζουμε χαρακτήρα»

Ο νεαρός διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας.

Ο Δημήτρης Λημνιός μιλώντας μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λάρισας με 2-1 στο «Open» δήλωσε ότι ο Δικέφαλος εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Ολυμπιακού, για να ξεφύγει κι άλλο στη βαθμολογία.

Αρχικά τόνισε: «Εκμεταλλευτήκαμε το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού, αλλά πρέπει να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς. Με τη Λάρισα από το πρώτο λεπτό, θέλαμε να δείξουμε την ποιότητα μας. Έτσι έγινε, κερδίσαμε και τώρα κοιτάμε τη συνέχεια, εστιάζοντας πρώτα στο παιχνίδι με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα που ακολουθεί».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ γύρισε το ματς με τη Λάρισα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ είπε: «Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν στο χέρι μας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Από μία αδράνεια η Λάρισα προηγήθηκε. Εμείς ως ομάδα έχουμε πολλή ποιότητα. Ισοφαρίσαμε με τον Πρίγιοβιτς και μετά φτάσαμε στη νίκη. Διαθέτουμε εμπειρία και βγάζουμε χαρακτήρα. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και κερδίσαμε δίκαια».

Για τον επόμενο στόχο του και την Εθνική ομάδα: «Έχω κληθεί δύο φορές. Ήταν ένα παιδικό όνειρο. Στόχος μου είναι να αγωνιστώ με την εθνική, μέσα από τις εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ και τη δουλειά που κάνω. Τον τελευταίο καιρό, είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω στη συνέχεια να βρεθώ στα πλάνα του κ. Αναστασιάδη».

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024