Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό το φόρεμα αγοράστηκε για 200 λίρες και αναμένεται να αξίζει 100.000

Αυτό το φόρεμα αγοράστηκε για 200 λίρες και αναμένεται να αξίζει 100.000

Ένα φόρεμα που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα κατά τη διάρκεια μιας βασιλικής επίσκεψης στο Μπαχρέιν το 1986 μπορεί να πωληθεί για περισσότερες από 100.000 λίρες σε πλειστηριασμό

Ένα φόρεμα που φορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα κατά τη διάρκεια μιας βασιλικής επίσκεψης στο Μπαχρέιν το 1986 μπορεί να πωληθεί για περισσότερες από 100.000 λίρες σε πλειστηριασμό, περισσότερο από δύο δεκαετίες μετά την δωρεά του σε ένα κατάστημα μεταχειρισμένων ρούχων και αγοράστηκε για 200 λίρες.

Πρόκειται για την χαρακτηριστική ιβουάρ τουαλέτα δια χειρός David Emanuel , που φορούσε η πριγκίπισσα κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας της στις χώρες του Κόλπου με τον πρίγκιπα Κάρολο. Το φόρεμα αργότερα δόθηκε σε ένα κατάστημα μεταχειρισμένων ρούχων από την οικονόμο του κτήματος Mynde Park στο Herefordshire, ένα κτήμα που η πριγκίπισσα Ντιάνα επισκεπτόταν συχνά.

Το φόρεμα αγοράστηκε από την υπάλληλο που εργαζόταν στο κατάστημα το 1994 για την τιμή των 200 λιρών. Η υπάλληλος – αγοράστρια  είχε αρχικά την πρόθεση να φορέσει το φόρεμα σε έναν χορό, αλλά ποτέ δεν το έκανε.

Μόνο όταν η γυναίκα παρακολούθησε ένα ντοκιμαντέρ που έδειχνε σε βίντεο την Πριγκίπισσας Νταϊάνα, να φοράει την δημιουργία συνειδητοποίησε πόσο κοστίζει πραγματικά το φόρεμα, που είχε στην κατοχή της.

Το φόρεμα πρόκειται τώρα να δημοπρατηθεί σήμερα από τις δημοπρασίες Kerry Taylor στο Bermondsey, στο νότιο Λονδίνο, με την τελική πώληση να φτάνει μεταξύ 60,000 και 100,000 λιρών.

«Πολλά από τα κομμάτια της Νταϊάνα που έχω πουλήσει όλα αυτά τα χρόνια προέρχονται από τη φιλανθρωπική δημοπρασία που διεξήγαγε τη δεκαετία του 1990, αλλά αυτό το κομμάτι ξέφυγε με κάποιο τρόπο», δήλώσε η Kerry Taylor.

«Είναι ασυνήθιστο ότι ένα τόσο σημαντικό φόρεμα προέρχεται από ένα κατάστημα μεταχειρισμένων ρούχων, γιατί κανονικά τα κομμάτια που η ίδια η Πριγκίπισσα  πούλησε σε καταστήματα με ρούχα από δεύτερο χέρι, το οποίο είναι κάτι που συχνά έκανε, ήταν κομμάτια από την καθημερινή της γκαρνταρόμπα.»

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024