Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλβανική πρόκληση κατά ελλήνων ομογενών στη Νέα Υόρκη

Αλβανική πρόκληση κατά ελλήνων ομογενών στη Νέα Υόρκη

Συγκεντρώθηκαν μπροστά από τα γραφεία ελληνικής ομογενειακής οργάνωσης, κρατώντας πλακάτ με προκλητικό περιεχόμενο και φωνάζοντας ανάλογα συνθήματα.

Οι Αλβανοί στη Νέα Υόρκη προέβησαν σε διαμαρτυρία ως απάντηση στο μνημόσυνο των 40 ημερών από τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες του Αργυροκάστρου.

Οι Αλβανοί, όπως αναφέρει το Real News Albania, διέκοψαν την τελετή της επιμνημόσυνης δέησης των Ελλήνων στις ΗΠΑ για τον «εξτρεμιστή» Κατσίφα, όπως τον χαρακτηρίζουν.

Οπως φαίνεται στο βίντεο, διαμαρτύρονται μπροστά από οργάνωση ελλήνων ομογενών στο Μπρούκλιν, κρατώντας πλακάτ που γράφουν ότι η «Τσαμουριά και η Ηπειρος είναι αλβανικές», οι «Ελληνες σκοτώνουν τους ανθρώπους μας» και φωνάζοντας ανάλογα συνθήματα.

Κατηγορούν επίσης την Ελλάδα ότι υποστηρίζει την τρομοκρατία.

Ζητήθηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, δύναμη της οποίας παρατάχθηκε μπροστά από τα γραφεία της ελληνικής οργάνωσης, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Υπενθυμίζεται ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έδωσε προ ημερών, δια του εκπροσώπου του, σκληρή απάντηση στο αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών που είχε κάνει λόγο για τέσσερις δολοφονίες αλβανών πολιτών στην Ελλάδα, με αφορμή τον φόνο αλβανού υπηκόου στην Καβάλα, και μάλιστα από ομοεθνή του.

Πηγή: echedoros-a.gr

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024