Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το πανό των φίλων του ΠΑΟΚ για τη Μακεδονία και πάλι στην Τούμπα (pics)

Το πανό των φίλων του ΠΑΟΚ για τη Μακεδονία και πάλι στην Τούμπα (pics)

«Η Μακεδονία είναι μία και μοναδική και είναι εδώ» γράφει το ευρέως πλέον γνωστό πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ για τη Μακεδονία, που δεν χάνει τη θέση του από το γήπεδο της Τούμπας, με τους φίλους του Δικέφαλου να στέλνουν εδώ και καιρό ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση,

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ, ή μάλλον ΚΑΙ σε αυτό το εντός έδρας παιχνίδι, σήκωσαν και πάλι το γνωστό ασπρόμαυρο πανό τους, που φέρει τη θέση τους για το Μακεδονικό.

Οι φίλοι του Δικέφαλου του Βορρά, στην κεντρική κερκίδα του γηπέδου της Τούμπας (στα κάγκελα των θυρών 5-6) αναρτούν εδώ και καιρό το συγκεκριμένο πανό που γράφει στα αγγλικά:  «Macedonia is one and only and its here» («Η Μακεδονία είναι μία και μοναδική και είναι εδώ»).

Οι οπαδοί των Ασπρόμαυρων διατρανώνουν έτσι την άποψή τους για την μοναδικότητα και την… ελληνικότητα της Μακεδονίας, στέλνοντας διαυγές μήνυμα προς την κυβέρνηση, την στιγμή που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας δεν παρεκκλίνει της θέσης του για τη Συμφωνία των Πρεσπών με τον Ζόραν Ζάεφ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024