Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν πρέπει και θέλει τα βλέπει όλα η… εξυγίανση (vid)

Όταν πρέπει και θέλει τα βλέπει όλα η… εξυγίανση (vid)

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου στο ΠΑΟΚ-ΑΕΛ, ο Καρανίκας γκρέμισε τον Πρίγιοβιτς και ο Κοτσάνης έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι, με τον Σέρβο να ισοφαρίζει σε 1-1. Όταν θέλει η… εξυγίανση τα βλέπει όλα.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στον αγώνα με την ΑΕΛ, καθώς στο 36′ ο Νούνιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη και έβαλε μπροστά στο σκορ τους Βυσσινί (0-1). Μετά το γκολ των φιλοξενούμενων οι γηπεδούχοι πίεσαν και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ισοφάρισαν σε 1-1 με πέναλτι του Πριγιοβιτς.

Ο Καρανίκας γκρέμισε τον Σέρβο επιθετικό, με τον Κοτσάνη να δείχνει αμέσως το σημείο του πέναλτι. Ο διαιτητής μάλιστα έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΛ και άφησε τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες.

Όταν πρέπει η… εξυγίανση τα βλέπει όλα. Αρκεί βέβαια να θέλει να τα δώσει. Στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ το έδωσε το πέναλτι ο Κοτσάνης, αλλά και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αν έπαιζε άλλη ομάδα η… εξυγίανση θα το έδινε; Η ευαισθησία του Κοτσάνη θα ήταν η ίδια; Γιατί ο συνάδελφός του, ο Αθανάσιος Τζήλος, στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό έκλεισε τα μάτια σε καραμπινάτα πέναλτι υπέρ των Ερυθρόλευκων, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα…

Δείτε το πέναλτι:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024