
Κεραμέως: Θα βάλουμε τέλος στην κατάσταση ανομίας στα πανεπιστήμια
Για ανικανότητα και ιδεοληψία κατηγορεί την κυβέρνηση η τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ., Νίκη Κεραμέως, με αφορμή την επίθεση σε φύλακα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου αλλά και τις καταστροφές που προηγήθηκαν στην Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ.. Επαναλαμβάνει ότι η Ν.Δ. είναι αποφασισμένη να αποκαταστήσει το κύρος του δημόσιου πανεπιστημίου στην Ελλάδα
Για ανικανότητα και ιδεοληψία κατηγορεί την κυβέρνηση η τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ., Νίκη Κεραμέως, με αφορμή την επίθεση σε φύλακα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου αλλά και τις καταστροφές που προηγήθηκαν στην Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ.. Επαναλαμβάνει ότι η Ν.Δ. είναι αποφασισμένη να αποκαταστήσει το κύρος του δημόσιου πανεπιστημίου στην Ελλάδα.
«Τις τελευταίες μέρες δύο νέα, σοβαρά περιστατικά προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο θλιβερών γεγονότων που θέτουν σε κίνδυνο φοιτητές, διδακτικό και διοικητικό προσωπικό και πλήττουν το κύρος του δημόσιου πανεπιστημίου. Αυτά είναι, δυστυχώς, τα αποτελέσματα της ανικανότητας και της ιδεοληψίας που χαρακτηρίζουν την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» αναφέρει χαρακτηριστικά η κ, Κεραμέως.
Επισημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία θα βάλει τέλος στη γενικευμένη κατάσταση ασυδοσίας και ανομίας που επικρατεί αυτή τη στιγμή στα ελληνικά πανεπιστήμια. Γι’ αυτό και, όπως θυμίζει, έχει δεσμευτεί να καταργήσει το άσυλο, να αποκαταστήσει το κύρος του δημόσιου πανεπιστημίου και να εξασφαλίσει το ακαδημαϊκό περιβάλλον που αρμόζει σε μία ευρωπαϊκή χώρα.
- Μπαρτζώκας: «Να βάζουμε πίεση στους δημιουργούς της Μονακλό και να μην βιαζόμαστε,»
- Δουδωνής για υποκλοπές: Αυτοεξευτελιστικές οι τοποθετήσεις παρακολουθούμενων υπουργών – Μείζον πολιτικό θέμα
- Ο περιορισμός που έχει θέσει η Βικτόρια Μπέκαμ στην έφηβη κόρη της
- Μπουργκ – Μπεσίκτας 73-71: Σήκωσαν το EurοCup κι εξασφάλισαν συμμετοχή στη Euroleague οι Γάλλοι!
- Οι ΗΠΑ θα εκδώσουν αναμνηστικά διαβατήρια για τα 250ά γενέθλιά τους – Και θα έχουν τη φωτογραφία του Τραμπ
- Google: Tι είναι το «Ask YouTube» και τι νέο φέρνει στη δημοφιλή πλατφόρμα
