Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Βαλένθια «φρέναρε» την Σεβίλλη

Η Βαλένθια «φρέναρε» την Σεβίλλη

Σοκ για την Σεβίλλη στο Μεστάγια, καθώς ισοφαρίστηκε από την Βαλένθια στις καθυστερήσεις και έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της La Liga έχασε η Σεβίλλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας ήταν καλύτερη απέναντι στην Βαλένθια στο Μεστάγια, προηγήθηκε στο σκορ, είχε τις ευκαιρίες, ωστόσο στις καθυστερήσεις του αγώνα είδε τις «νυχτερίδες» να ισοφαρίζουν και να την γκρεμίζουν από την κορυφή.

Ο Σαράμπια στο 55ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με προβολή και έφτασε τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ μετράει και έξι ασίστ. Το γκολ για την Βαλένθια πέτυχε ο Ντιακαμπί στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά, ενώ είχε προηγηθεί τρομερή ευκαιρία του Αντρέ Σίλβα να κλειδώσει το ματς, ωστόσο ο Πορτογάλος πέτυχε δοκάρι σε κενή εστία.

Μεγάλη νίκη για τη Θέλτα στην έδρα της Βιγιαρεάλ με 3-2. Η ομάδα από το Βίγκο χτύπησε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην αρχή του δευτέρου και παρότι οι γηπεδούχοι μείωσαν λίγο πριν τη λήξη, το 3-2 υπέρ των φιλοξενούμενων έμεινε ως το τέλος.

Ο Μέντεζ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 44′ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, ενώ ο Γιοκούσλου έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων με κεφαλιά στο 49′, για να έρθει Δύο λεπτά μετά ο Γκόμεζ να κάνει το 3-0 υπέρ της Θέλτα. Ο Κάρλος Μπάκα με δύο γρήγορα γκολ στο 83′ και στο 87′ έδωσε νέα τροπή στο παιχνίδι, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν μια μεγάλη ανατροπή, με το 2-3 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024