Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σλούκας: «Εχουμε ποιότητα»

Σλούκας: «Εχουμε ποιότητα»

Ο διεθνής άσος της Φενέρμπαχτσε μίλησε για την ικανότητα της ομάδας του να παίρνει τις νίκες.

Ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως στην παρούσα φάση αυτό που σκέφτεται είναι το πώς θα πετύχει τους στόχους του με την Φενέρμπαχτσε.

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε είπε: «Η αλήθεια είναι ότι παίζουμε πολύ καλά. Δεν παίζουμε το τέλειο μπάσκετ, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι ως το τέλος. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε την ποιότητα και μπορούμε να κερδίσουμε οπουδήποτε. Βάζουμε μεγάλα καλάθια και έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας.

Μεγάλο ρόλο παίζει ο προπονητής και η προπόνηση που κάνουμε. Οι αυτοματισμοί είναι πολύ εύκολοι, γιατί έχουμε ίδιο κορμό εδώ και μερικά χρόνια και αυτό το βγάζουμε στο γήπεδο.

Κατ αρχήν επειδή είναι σημαντικό, ξέραμε ότι ο Νικ δεν ήταν σε καλό μομέντουμ. Του αφήσαμε κάποια σουτ. Κλείσαμε το ένας εναντίον ενός του Λάνγκφορντ. Αναγκάσαμε τον Παναθηναϊκό να κάνει λάθη και η πλάστιγγα έγειρε σε εμάς.

Είναι συνδυασμός μπάσκετ και συγκέντρωσης. Το βασικό στοιχείο του Παναθηναϊκού είναι η άμυνα με αλλαγές, την οποία τιμωρήσαμε με μεγάλα σουτ. Πήραμε μια σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο από την ομάδα. Εγώ σκέφτομαι τις υποχρεώσεις της Φενέρ. Νιώθω πάρα πολύ καλά εδώ και σκέφτομαι το πώς θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Sports in

Η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία του Ολυμπιακού

Λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, ο Ολυμπιακός ζει την μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του με την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024