Πόσο χρειάζεται για να αντιστραφεί εντελώς το μομέντουμ μίας αναμέτρησης; Μία τεχνική ποινή; Ένα δυνατό φάουλ; Δύο σερί τρίποντα; Ένα λάθος;
Στην περίπτωση του παιχνιδιού στο Κάουνας ίσως ήταν 87 δευτερόλεπτα και μερικά από τα παραπάνω στοιχεία. Όταν και ο Σπανούλης πέρασε στον πάγκο για τις αναγκαίες ανάσες ώστε να…βγει το τέταρτο δεκάλεπτο και οι Ερυθρόλευκοι ήπιαν «θάλασσα» στην Ζαλγκίριο Αρίνα. Ποια η συνέχεια; Λάθος Μάντζαρη, κακή επίθεση Τίμα, κλέψιμο Ουόλτερς λέι απ και προσπέρασμα της Ζαλγκίρις στο τέλος της τρίτης περιόδου. Τα πάντα στραβά για να γυρίσει μπούμερανγκ η ψυχολογία, σε μία έδρα εκ των κορυφαίων της Ευρώπης, με μία ομάδα που είναι γνωστό ότι δεν πρέπει να οσμιστεί αίμα γιατί θα ορμήσει.
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι φέρεται να κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό – Τι σημαίνει αυτό για τον 25χρονο φόργουορντ.