Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προπονήθηκε ο Τουπάν, πριν το τζάμπολ η απόφαση του Μπλατ

Προπονήθηκε ο Τουπάν, πριν το τζάμπολ η απόφαση του Μπλατ

Ο Αμερικανός την Τετάρτη προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά η συμμετοχή του στο ματς με την Ζαλγκίρις θα αποφασιστεί λίγο πριν το τζάμπολ - Δείτε βίντεο από τη σημερινή προπόνηση στο Κάουνας.

Στο Κάουνας, όπου το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας βρίσκεται από το μεσημέρι ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες την Τετάρτη προπονήθηκαν στη βοηθητική σάλα της «Zalgirio Arena» και πλέον μετρούν αντίστροφα για την αυριανή (6/12, 20:00) μεγάλη μάχη με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Οσον αφορά στον Αξέλ Τουπάν, ο Αμερικανός φόργουορντ προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο, η συμμετοχή του στην αναμέτρηση θα αποφασιστεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. Ο άσος των Πειραιωτών έχει χάσει τα τελευταία παιχνίδια και ο Μπλατ δεν θα ρισκάρει αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στη λιθουανική πρωτεύουσα με 14 παίκτες στην αποστολή, την οποία ακολούθησε και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Δείτε βίντεο από τη σημερινή προπόνηση:

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024