Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέντε προκρίσεις για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα πυγμαχίας

Πέντε προκρίσεις για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα πυγμαχίας

Στους «8» προκρίθηκαν οι πέντε από τους επτά πυγμάχους που αγωνίστηκαν στην πρώτη ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος Elite Ανδρών/Γυναικών

Με τον αέρα του πρωταθλητή και με τους πυγμάχους του να πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εντυπωσιακή εκκίνηση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Elite Ανδρών/Γυναικών που διεξάγεται στην Πάτρα.

Επτά αθλητές του Ολυμπιακού έλαβαν μέρος στην πρώτη ημέρα των αγώνων, με τους πέντε εξ αυτών να παίρνουν την πρόκριση στη φάση των «8» της διοργάνωσης. Πρώτος έπεσε στη μάχη ο Nικόλαος Σοφιανός στην κατηγορία των 60kg, με τον αθλητή των Πειραιωτών να γνωρίζει την ήττα στα σημεία από τον Χρήστο Καραγκούνη του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια ο Αράς Βείσι, έφερε την πρώτη νίκη στον Ολυμπιακό, στην κατηγορία των 69 κιλών, αφού νίκησε στα σημεία τον Γεράσιμο Λεπενίτση του ΠΑΟ Κέρκυρας. Επειτα ακολούθησε στην ίδια κατηγορία, η ήττα στα σημεία του Στίβεν Εστεμπάν από τον Ζαφείρη Μιχαλιτσάνο της Παναχαϊκής.

Στα επόμενα παιχνίδια οι Ερυθρόλευκοι αθλητές πέτυχαν το απόλυτο, καταγράφοντας 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Ο πρωταθλητής Πουλίκος Τσαγκράκος νίκησε με νοκ άουτ στον 1ο γύρο τον Ιωσήφ Σπυρίδη του Άρη Νίκαιας στην κατηγορία των 69 κιλών. Στον επόμενο γύρο προκρίθηκε και ο Παύλος Τσαγκράκος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εγκατάλειψη του Λάμπρου Νικολαΐδη του ΑΣΠ Ευπατώρ στην κατηγορία των 75 κιλών. Για την ίδια κατηγορία, ο Φώτης Τζότζος νίκησε στα σημεία τον Ιάσωνα Σωτηρόπουλο του ΑΣΠ Αμαρουσίου. Τέλος, ο Γιώργος Καραλής νίκησε με 3-0 τον Κωνσταντίνο Κολοβό του ΠΟ Φαιάκων στην κατηγορία των 81 κιλών και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στους αγώνες της προημιτελικής φάσης ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με 10 αθλητές, αφού μαζί με τους πέντε που προκρίθηκαν σήμερα, στη μάχη πρωταθλήματος θα πέσουν την Παρασκευή (7/12) και οι Δημήτρης Χαλκιάς (56kg), Aλέξανδρος Τσανικίδς (64kg), Γιώργος Χορβαλάκος (64kg), Παναγιώτης Κυρίμης (91kg), Λάμπρος Αναστασάκος (91+).
Οσον αφορά τις Γυναίκες, οι δυο αθλήτριες του Ολυμπιακού, Κυριακή Ασλανίδη και Κωνσταντίνα Γιδάκου, θα αγωνιστούν την Παρασκευή στην κατηγορία των 75 κιλών.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024