Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαρέλα: «Δεν παίζω για βραβεία, αλλά για να πάρουμε πρωτάθλημα»

Βαρέλα: «Δεν παίζω για βραβεία, αλλά για να πάρουμε πρωτάθλημα»

Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι τόνισε ότι θέλει το 2019 να τον βρει πρωταθλητή με τον ΠΑΟΚ

Ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Χοσέ Μαουρίσιο βρέθηκε στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ υπογράφοντας αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας. Εκεί βρέθηκαν και παιδιά από το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιάρι.

Ο Βαρέλα, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ του Δικέφαλου στη Λαμία μίλησε για τη συνέχεια και ευχήθηκε το 2019 να βρει τον ΠΑΟΚ Πρωταθλητή!

Για το ματς με τη Λάρισα που ακολουθεί είπε: «Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε να διατηρήσουμε την απόσταση από τις ομάδες που μας ακολουθούν. Για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Ξέρουμε πως στο γήπεδό μας είμαστε δυνατοί και πάντα πιέζουμε τον αντίπαλό μας. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Κυριακή για να πάρουμε τη νίκη, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο».

Για το γεγονός ότι προηγείται έως τώρα στην ψηφοφορία του κόσμου για τον MVP Νοεμβρίου του ΠΑΟΚ είπε: «Αισθάνομαι καλά. Όταν οι οπαδοί λένε πως παίζεις καλά, αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Δεν παίζω βέβαια για τα βραβεία, παίζω για να κερδίσω το πρωτάθλημα, παίζω για την οικογένειά μου, παίζω για τους συμπαίκτες μου. Όταν παίζω καλά στον αγωνιστικό χώρο, είναι λογικό ο κόσμος να βλέπει την προσπάθειά σου. Δεν παίζω για τα βραβεία, παίζω για τον ΠΑΟΚ και για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και τι περιμένει από το 2019 είπε: «Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να κερδίσω το πρωτάθλημα. Αυτό θέλω για το 2019. Θέλω να συνεχίσω να παίζω καλά, να είμαι χαρούμενος, να είναι χαρούμενοι οι οπαδοί μας και να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν. Το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα, θα είναι να είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία στο τέλος του 2018 και με απόσταση τουλάχιστον έξι βαθμούς από τον δεύτερο, όπως βρισκόμαστε τώρα και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024