Ολυμπιακός: Δύσκολα με Ξάνθη ο Καμαρά, έτοιμος με Μίλαν
Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του Αφρικανού στο ματς με την Ξάνθη (9/12) και όπως όλα δείχνουν θα τον αφήσει εκτός αποστολής, προκειμένου να είναι έτοιμος για τη μεγάλη μάχη με την Μίλαν στο Europa League (13/12)
Eνα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο (που κόστισε και την αντικατάστασή του στο ματς με τον Παναιτωλικό) καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή τού Μαντί Καμαρά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στα Πηγάδια (9/12) για την 13η αγωνιστική της Super League.
Ο χαφ από τη Γουινέα δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να ρισκάρει και θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή μόνο εάν ο νεαρός άσος είναι 100% έτοιμος.
Ο 21χρονος θέλει πολύ να αγωνιστεί στο ματς με την Ξάνθη και θα προσπαθήσει τις επόμενες ημέρες να ανεβάσει ρυθμούς για να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτή τη στιγμή, πάντως, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση στη Θράκη.
Το πιο πιθανό είναι ο Πέδρο Μαρτίνς να τον αφήσει εκτός, προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και να είναι απόλυτα έτοιμος για το μεγάλο ματς που ακολουθεί με την Μίλαν στο Καραϊσκάκη (13/12) για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
H ΑΕΚ νίκησε τον Άρη 102-99 στη SUNEL Arena στον 3ο προημιτελικό των Play Off της GBL, έκανε το 2-1 στις νίκες και πήρε το «εισιτήριο» για τους «4», όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα.
Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν Τζέρι Καρντινάλε πήρε σκούπα και απέλυσε όλους τους διευθυντές επειδή η ομάδα δεν βγήκε στο Champions League. Παρελθόν και ο προπονητής Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.