Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το Ποδηλατοδρόμιο

Η θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το Ποδηλατοδρόμιο

Οι Πράσινοι υποστηρίζουν πως η πρότασή τους θα καλύπτει και τις ανάγκες των αθλητών της ποδηλασίας και επιτίθενται στην Ομοσπονδία

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιτέθηκε με «διαρροή» της στην Ομοσπονδία ποδηλασίας απαντώντας ουσιαστικά στην ανακοίνωση για το θέμα του Ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι σε «κύκλους» τους κοντά στη διοίκηση υποστηρίζουν ότι η Ομοσπονδία Ποδηλασίας οφείλει το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με θράσος ζητά να παραμείνει το ίδιο καθεστώς που διατηρεί μια ολυμπιακή εγκατάσταση με πάρα πολλά λειτουργικά προβλήματα.

«Στον αντίποδα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που ούτως ή άλλως δίνει ζωή σε ολόκληρο το οικοδόμημα στο Μαρούσι μιας και πληρώνοντας για το κλειστό συντηρεί ουσιαστικά το σύνολο των εγκαταστάσεων, παρουσιάζει πλάνο αποτελεσματικότερης αξιοποίησης έχοντας μάλιστα διαβεβαιώσει με ξεκάθαρο και ρητό τρόπο όλες τις πλευρές πως όλες οι ανάγκες των αθλητών της ποδηλασίας θα καλύπτονται χωρίς πρόβλημα» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «πράσινοι».

Επίσης στον Παναθηναϊκό τόνιζαν ότι η ομοσπονδία δεν ενδιαφέρεται για το καλό αθλήματος που εκπροσωπεί αλλά για προσωπικά συμφέροντα.

Σημείωναν δε, πως η πρότασή τους σε καμία περίπτωση δεν προϋποθέτει την έξωση του αθλήματος από την εγκατάσταση, αλλά την ταυτόχρονη παρουσία των δυο πλευρών με αναγκαίες συνεννοήσεις και υποχωρήσεις.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024