Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπλατ: «Δεν νικάς με 20 καλά λεπτά, στη συνέχεια χάσαμε 16 μπάλες»

Μπλατ: «Δεν νικάς με 20 καλά λεπτά, στη συνέχεια χάσαμε 16 μπάλες»

Στο… σβήσιμο του Ολυμπιακού και τα 16 λάθη στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ μιλώντας στην κάμερα μετά την ήττα της ομάδας του από την Ζαλγκίρις με 83-75 - Τι ανάφερε για το... τρακάρισμα με τον διαιτητή

Δύο εκ διαμέτρου αντίθετα πρόσωπα παρουσίασε ο Ολυμπιακός στην ήττα 83-75 από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν βγαλμένη από τα όνειρα τού Ντέιβιντ Μπλατ και του δευτέρου από τους εφιάλτες του.

Κάπως έτσι οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν και ο αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός παραδέχτηκε πως με 20 λεπτά καλού μπάσκετ και με 16 λάθη σε ένα ημίχρονο δεν μπορείς να κάνεις κουβέντα για νίκη σε αυτό το επίπεδο.

«Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις. Η διαφορά στο ματς ήταν η εξαιρετική τους εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Εμείς ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος, αλλά είκοσι καλά λεπτά δεν θα σου φέρουν τη νίκη σε ένα τέτοιο γήπεδο. Χάσαμε 16 μπάλες στο δεύτερο μέρος και καμία στο πρώτο. Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα για να καταλάβεις ποιο ήταν το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, προτού σχολιάσει την παρουσία των Μπράντον Ντέιβις και Αντάνας Καβαλιάουσκας, λέγοντας: «Έπαιξαν καλά, αλλά δεν χάσαμε από αυτό. Χάσαμε από το παιχνίδι των γκαρντ».

Όσο για το συμβάν της πτώσης του μετά από σύγκρουση με τον διαιτητή της αναμέτρησης σχολίασε: «Ο διαιτητής έτρεχε πίσω για να δει την μπάλα και έπεσε πάνω μου. Ήμουν στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή. Δεν ήταν και το καλύτερο! Έχω ακόμα κάποια ράμματα στη πλάτη μου, δεν ήταν και το καλύτερο αυτό. Αλλά έτσι είναι η ζωή»!

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024