Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη ανατροπή της Λίβερπουλ

Μεγάλη ανατροπή της Λίβερπουλ

Μπέρνλι πήγε να ρίξει σε γκέλα την Λίβερπουλ, αλλά οι Ρεντς έδειξαν χαρακτήρα και με γκολ των Μίλνερ (62’), Φιρμίνο (69’) και Σακίρι (90+1’) έκαναν την ολική ανατροπή (1-3)

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά η Λίβερπουλ! Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ «άλωσε» με ανατροπή το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 3-1, για την 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι Ρεντς τα βρήκαν… μπαστούνια απέναντι στους γηπεδούχους και στο 54’ βρέθηκαν να χάνουν με 1-0, αλλά έδειξαν χαρακτήρα και με γκολ των Μίλνερ (62’), Φιρμίνο (69’) και Σακίρι (90+1’) πήραν το πολυπόθητο τρίποντο της νίκης.

Η Μπέρνλι έβαλε δύσκολα στους κόκκινους με το γκολ του Κορκ στο 54′, αλλά η πίεση που άσκησε η ομάδα του Κλοπ απέφερε καρπούς για τους φιλοξενούμενους. Είναι άλλωστε χαρακτηρισιτικό ότι η Λίβερπουλ κατάφερε να «γυρίσει» το ματς μέσα σε εφτά λεπτά, ενώ οι κόκκινοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Σακίρι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει τη νίκη και παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024