Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: «Σφραγίζει» την πρόκριση στους 16 του CEV Cup

Ολυμπιακός: «Σφραγίζει» την πρόκριση στους 16 του CEV Cup

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο Μογκίλιοφ της Λευκορωσίας, όπου το μεσημέρι της Τετάρτης (16:00) θα αντιμετωπίσουν την Σαχτιόρ, με στόχο την πρόκριση στους 16 του CEV Cup.

Την περασμένη Πέμπτη η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε στο Ρέντη με 3-0 σετ της Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους 16 του CEV Cup.

Οι Ερυθρόλευκοι απέδειξαν την ανωτερότητά τους, πήραν μια καθαρή νίκη και πλέον στη ρεβάνς θέλουν δυο σετ, προκειμένου να σφραγίσουν το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες από τα ξημερώματα της Τρίτης βρίσκονται στο Μογκίλιοφ της Λευκορωσίας, όπου το μεσημέρι της Τετάρτης στις 16:00 θα αντιμετωπίσουν την Σαχτιόρ, στο δεύτερο ματς των «32». Οι πρωταθλητές Ελλάδας αν προκριθούν στην επόμενη φάση, τότε θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού ΒΒSK-Αζαξιό, με την τουρκική ομάδα να έχει το προβάδισμα αφού επικράτησε με 3-0 σετ στο πρώτο ματς στη Γαλλία.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους παίκτες του. Συγκεκριμένα, την αποστολή αποτελούν οι: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση δήλωσε: «Σίγουρα την Τετάρτη θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό στο Ρέντη. Το επίπεδο του αντιπάλου μας μέσα στην έδρα του θα είναι καλύτερο και πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για αυτό. Πρέπει να παίξουμε με την ίδια νοοτροπία και υψηλή ένταση για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Φράγκος ανέφερε: «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Σαχτιόρ στον επαναληπτικό.  Δείξαμε ένα πολύ καλό χαρακτήρα στο πρώτο παιχνίδι και θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια στην έδρα του αντιπάλου μας. Σίγουρα πρέπει να φανούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού, να είμαστε προσηλωμένοι στους τακτικούς και τεχνικούς στόχους για να πάρουμε τη νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024