Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σπυράκη για προκλήσεις Ζάεφ: Δύο ημέρες ο κ. Τσίπρας σιωπά

Σπυράκη για προκλήσεις Ζάεφ: Δύο ημέρες ο κ. Τσίπρας σιωπά

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ανέφερε ότι «είναι απαραίτητο η κυβέρνηση να μιλήσει δια του πρωθυπουργού και να απαντήσει στον κ. Ζάεφ που μίλησε για Μακεδόνες του Αιγαίου και για διδασκαλία της μακεδονικής γλώσσας»

Να απαντήσει στον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ για τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε,  ζήτησε από τον πρωθυπουργό η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη.

Μιλώντας στον News 24/7 ανέφερε ότι «είναι απαραίτητο η κυβέρνηση να μιλήσει δια του πρωθυπουργού και να απαντήσει στον κ. Ζάεφ που μίλησε για Μακεδόνες του Αιγαίου και για διδασκαλία της μακεδονικής γλώσσας. Δυο μέρες τώρα ο κ. Τσίπρας σιωπά. Κάνουμε τα πάντα για να μην ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών. Βρισκόμαστε πλέον μπροστά σε νέα πολιτικά δεδομένα» σημείωσε η κ. Σπυράκη για να προσθέσει.

«Κάθε βουλευτής θα πρέπει να τα προσμετρήσει αυτά τα νέα δεδομένα. Εμείς δεν θέλουμε να κυρωθεί αυτή η συμφωνία από την παρούσα Βουλή. Αν δεν ψηφιστεί θα ξεκινήσουμε από την αρχή. Αν ψηφιστεί την ευθύνη θα έχουν όσοι σηκώσουν το χέρι και πουν ΝΑΙ. Οφείλουν όλοι να λάβουν υπόψιν τις νέες παραμέτρους».

Ερωτηθείσα για την πρόταση μομφής είπε ότι «έχουμε όλα τα όπλα στη διάθεσή μας». «Σε καμία περίπτωση -κατέληξε- δεν υπάρχει θέμα αλλαγής αντιπροέδρων στη ΝΔ ούτε μετά το συνέδριο».

Sports in

Μπάλντοκ: Πίσω από μια επικείμενη μεταγραφή

O Παναθηναϊκός επιδιώκει να προσεγγίζει οτιδήποτε καλό υπάρχει στην αγορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024