Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα «ασπρόμαυρα» παιδιά της Σελίν Ντιόν

Τα «ασπρόμαυρα» παιδιά της Σελίν Ντιόν

Σύμφωνα με τη σταρ η απελευθέρωση (;) από το βιολογικό φύλο είναι και θέμα χρώματος!

Η Σελίν Ντιόν σε συνεργασία με τη Nununu World λάνσαρε μια gender-neutral παιδική σειρά ρούχων που λέγεται «Celinununu». Πρόκειται για μπλούζες, παντελόνια και φούστες που «απελευθερώνουν τα παιδιά από τους παραδοσιακούς ρόλους αγοριού –  κοριτσιού, προσφέροντάς τους την ελευθερία να επιλέγουν ρούχα που ενισχύουν τη δύναμη της δικής τους προσωπικότητας».

Η γνωστή τραγουδίστρια φοράει στους μικρούς πελάτες της ασπρόμαυρα κυρίως ρούχα (δείτε το βίντεο) για να τους απαλλάξει από τα στερεότυπα φύλου που τους αναθέτουν οι γονείς τους όταν τα ντύνουν σε ροζ και γαλάζιες αποχρώσεις.

Οπαδός της θεωρίας σύμφωνα με την οποία δεν πρέπει να τα μεγαλώνουμε με στερεοτυπικούς ρόλους, καταργεί το χρώμα. Και ενώ η συζήτηση πάνω στο βιολογικό φύλο και στο φύλο ως κοινωνική κατασκευή (που κάθε άνθρωπος το επιλέγει) καλά κρατεί, εκείνη φτιάχνει ένα στρατό από παιδιά που είναι ντυμένα από την βρεφική κούνια τους ως τα 12 χρόνια τους σαν να πηγαίνουν σε κηδεία.

Προσπερνάμε τη γελοία συζήτηση σύμφωνα με την οποία η Ντιόν στολίζει τα ρούχα της με νεκροκεφαλές, αριθμούς και άλλα σύμβολα που παραπέμπουν στον «Εξαποδώ» επειδή είναι σατανίστρια. Να πιστέψουμε, όμως, πως η ανατροφή παιδιών «με αξίες ισότητας, και με την ελευθερία να ενδυναμώσουν την δική τους προσωπικότητα, έχοντας ως θεμέλιο τον αμοιβαίο σεβασμό» ξεκινάει από την κατάργηση του ροζ και του γαλάζιου;

Οπως και αν έχει, για να σπάσει την τόση γκριζίλα, η Ντιόν κυκλοφόρησε και ένα – δύο κίτρινα και (ξεπλυμένα) μπλε ρουχαλάκια. Για λόγους εμπορικούς υποθέτουμε. Και αυτό ήταν όλο. Κατά τα άλλα το πένθος καλά κρατεί!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024