Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπουένος Άιρες: Το δείπνο εργασίας των Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ πήγε «πολύ καλά»

Μπουένος Άιρες: Το δείπνο εργασίας των Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ πήγε «πολύ καλά»

Οι συνομιλίες του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με τον ομόλογό του της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, στο δείπνο τους στο περιθώριο της συνόδου της G20 του Μπουένος Άιρες, πήγαν «πολύ καλά», διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου Λάρι Κάντλοου

Οι συνομιλίες του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με τον ομόλογό του της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, στο δείπνο τους στο περιθώριο της συνόδου της G20 του Μπουένος Άιρες, πήγαν «πολύ καλά», διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου Λάρι Κάντλοου.

Ο Κάντλοου δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό το πολυαναμενόμενο δείπνο εργασίας των δύο ηγετών, που έλαβε χώρα την ώρα που η ένταση ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου δεν σταματά να κλιμακώνεται.

Ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση αργότερα.

Όταν κάθισαν στο τραπέζι για το δείπνο εργασίας, που κράτησε περίπου δυόμισι ώρες, ο Τραμπ είπε απευθυνόμενος στον Σι πως η ελπίδα του ήταν πως θα κατάφερναν να πετύχουν «κάτι σπουδαίο».

Ο Ρεπουμπλικάνος ηγέτης αναχώρησε μετά το τέλος των συνομιλιών για το αεροδρόμιο, προκειμένου να επιστρέψει στην Ουάσινγκτον.

Η συνάντηση των δύο ηγετών πραγματοποιήθηκε μετά τη συμφωνία της Ομάδας των Είκοσι, όπως εκφράστηκε στην τελική ανακοίνωση της συνόδου, να αναμορφωθεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (ΠΟΕ), εξέλιξη που χαρακτηρίστηκε νίκη για τον Τραμπ, μεγάλο επικριτή του.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024