Άνετη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι

Οι νταμπλούχες πήραν τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τον Πανναξιακό και μείωσαν στους 3 βαθμούς τη διαφορά, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο. Κορυφαία η Χίπε.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το ντέρμπι κορυφής με τον Πανναξιακό, για την 7η αγωνιστική της Α1. Οι Ερυθρόλευκες κυριάρχησαν απόλυτα στο τάραφλεξ του κλειστού γυμναστηρίου του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και πέτυχαν την 5η νίκη τους στη φετινή διοργάνωση. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά από τον Πανναξιακό, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο από την ομάδα της Νάξου.

Οι νταμπλούχες Ελλάδας είχαν σε μεγάλη ημέρα την Σάσκια Χίπε, η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και σημείωσε 21 πόντους. Διψήφιο αριθμό είχε επίσης και η Μέιφιλιντ, που σταμάτησε στους 10. Πολύ καλή ήταν και η Κωνσταντίνα Βλαχάκη, που κάλυψε επάξια το κενό της Λάουρα Έμοντς, η οποία έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Η Ελληνίδα αθλήτρια ολοκλήρωσε το ματς με 7 πόντους, ενώ τα πήγε πολύ καλά και στην υποδοχή (71%υπ.-57%αρ.).

Οι Ερυθρόλευκες μπήκαν δυνατά, προηγήθηκαν με 16-6 και πήραν το πρώτο σετ με 25-11. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ, με τον Ολυμπιακό να κάνει το 16-13 και στη συνέχεια το 25-17 για το 2-0. Στο τρίτο σετ οι φιλοξενούμενες ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν, αλλά οι παίκτριες του Κοβάτσεβιτς αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμες και με 26-24 έκαναν στο 3-0 και έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη.

Τα σετ: 3-0 σε 1. 05 25-11 (17’), 25-17 (21’) 26-24 (27’)

Η διακύμανση:

1ο σετ: 8-4, 16-6, 21-10, 25-11

2ο σετ: 5-8, 16-13, 21-14, 25-17

3ο σετ: 8-5, 16-15, 21-19, 26-24

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε: «Ξεκινάμε να παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το καλύτερο μας ματς μέχρι στιγμής ήταν με τη Βολερό, αλλά ίσως σήμερα στα δυο πρώτα σετ παίξαμε ακόμα καλύτερα. Είχαμε πολύ καλύτερη λειτουργία στο μπλοκ και στην υποδοχή και σίγουρα στα μπλοκ στα δυο πρώτα σετ η εμφάνισή μας ήταν η καλύτερη. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, μέχρι το τέλος της σεζόν».

Η αρχηγός του Θρύλου, Στέλλα Χριστοδούλου, ανέφερε: «Σίγουρα γνωρίζουμε ότι η Νάξος μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα αλλά σημασία έχει ότι εμείς ήμασταν όπως έπρεπε. Όσο εξελίσσεται η σεζόν, βρίσκουμε το ρυθμό μας σιγά σιγά και παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε τις δυνατότητές μας».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι

LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Σύνταξη

Η πρώτη ανδρική συλλογή Armani χωρίς τον Giorgio – Το «greige» φεύγει, τα 80s επιστρέφουν

Ο κόσμος της μόδας παίρνει μια πρώτη γεύση από την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει o ιταλικός οίκος μόδας Armani μετά τον Giorgio. Ο νέος διευθυντής ανδρικής μόδας Leo Dell’Orco φαίνεται να έχει εγκαταλείψει το «greige» και να αγκαλιάζει την ιστορία της μάρκας.

Έφη Αλεβίζου
Έφη Αλεβίζου

Συναγερμός για την κακοκαιρία: Σε αυξημένη επιφυλακή Δήμοι, Πυροσβεστική, ΕΜΑΚ και Ένοπλες Δυνάμεις

«Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, διασφαλίζουμε την ασφάλεια όλων μας», τόνισε ο αρμόδιος υπουργός μετά την ολοκλήρωση της διυπουργικής.

Σύνταξη

Ο Αλ Σάρα έδωσε τέσσερις ημέρες στους Κούρδους να «ενσωματωθούν πρακτικά» στους θεσμούς στη Χασάκα της Συρίας

Ο Αμερικανός ειδικός απεσταλμένος, Τομ Μπάρακ καλεί τους Κούρδους να αποδεχθούν την πρόταση του de facto προέδρου της Συρίας, Άχμεντ Αλ Σάρα

Νεκτάριος Δαργάκης
Νεκτάριος Δαργάκης

LIVE: Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

LIVE: Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Παρακολουθήστε live στις 19:15 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007