Την υπογραφή σου (και όχι μόνο) πρέπει να προσέχεις που τη βάζεις. Και ο Δημήτρης Κουρμπέλης φαίνεται ότι αποφάσισε να ακολουθήσει τη ρήση του θυμόσοφου λαού μας. Καθώς αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τις δεσμεύσεις με έναν μόνο ατζέντη και άνοιξε το παιχνίδι για την επόμενη ημέρα της καριέρας του. Βάζοντας στο «κόλπο» κάθε έναν που μπορεί να του εμφανίσει μια ενδιαφέρουσα προοπτική.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.