Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Π. Λαφαζάνης: Η εξέγερση των «κίτρινων γιλέκων» φανερώνει τη χρεοκοπία της Ευρωζώνης και της ΕΕ

Π. Λαφαζάνης: Η εξέγερση των «κίτρινων γιλέκων» φανερώνει τη χρεοκοπία της Ευρωζώνης και της ΕΕ

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε την προσωρινή, έστω, επιβίωση της Ευρωζώνης, πάνω στην καταστροφή, το χάος και τον ενταφιασμό κάθε ελπίδας και προοπτικής για την Ελλάδα

Την πεποίθηση ότι «η εξέγερση των κίτρινων γιλέκων στην καρδιά της Ευρώπης, στη Γαλλία, δεν δείχνει μόνο τη χρεοκοπία της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Μακρόν, που εξυπηρετεί το μεγάλο πλούτο αυξάνοντας τη φτώχεια στην γαλλική κοινωνία, αλλά και τη χρεοκοπία συνολικά της Ευρωζώνης και της ΕΕ» εκφράζει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η εξέγερση των κίτρινων γιλέκων στη Γαλλία δείχνει την ανάγκη να εγκαταλείψουμε τους καναπέδες μας και τον εγκλωβισμό στις ψευδο-αντιπαραθέσεις για τις καρέκλες που έχουν τα συνεταιράκια του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – ΚΙΝΑΛ και τα ακροδεξιά συμπληρώματά τους, για μια γιγάντια αφύπνιση και κινητοποίηση του ελληνικού λαού» τονίζει ο κ. Λαφαζάνης.

Σύμφωνα με τον ίδιον, η πρόσφατη δήλωση του Γ. Ντάισελμπλουμ, ότι η έξοδος της Ελλάδας το 2015 από το ευρώ θα έφερνε χάος στην Ευρωζώνη, «έρχεται να επιβεβαιώσει τις θέσεις μου ότι οι δήθεν προτάσεις του Β. Σόιμπλε για να θεσμοθετήσει η Ελλάδα το εθνικό νόμισμα είτε δεν υπήρξαν είτε αποτελούσαν σκέτη μπλόφα».

«Είναι σαφές», υπογραμμίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, «ότι ο Αλέξης Τσίπρας, γυρίζοντας την πλάτη το καλοκαίρι του 2015 στις ρεαλιστικές προτάσεις μου για έξοδο από το ευρώ, προκειμένου να γίνει δυνατή η υλοποίηση ενός προγράμματος προοδευτικής ανασυγκρότησης της χώρας, επέλεξε την προσωρινή, έστω, επιβίωση της Ευρωζώνης, πάνω στην καταστροφή, το χάος και τον ενταφιασμό κάθε ελπίδας και προοπτικής για την Ελλάδα».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024