Μάντζαρης: «Θα έχουμε σκαμπανεβάσματα, θέλουμε χρόνο για να δέσουμε»
Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ τόνισε ότι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βελτιώνονται παιχνίδι με το παιχνίδι και επισήμανε ότι αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι μόνο οι νίκες.
Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 92-70 της Μπουντούτσνοστ για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και πέτυχε την 3η σερί νίκη του στη διοργάνωση. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και έφτασαν σε μια ακόμα νίκη. Παράλληλα, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια καινούργια ομάδα, η οποία χρειάζεται χρόνο για να δέσει και είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Η Μπουντούτσνοστ έχει κάνει καλές νίκες. Θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Μπήκαμε έτσι όπως θέλαμε. Ήταν μια καλή νίκη για τη συνέχεια. Κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Η σεζόν είναι μεγάλη και κουραστική. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Το θέμα είναι να παίρνεις νίκες. Το θέμα είναι να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Κοιτάμε να είμαστε καλύτεροι και να παίρνουμε αποτελέσματα. Είμαστε καινούργια ομάδα και θέλουμε χρόνο να δέσουμε. Ακόμα δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε. Κάνουμε βήματα προς τα εμπρός. Ελπίζουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει όταν πρέπει».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι, ο οποίος θα σφυρίξει Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ δεν είναι η εξαίρεση. Από ποιες χώρες που έχουν κατωτέρου επιπέδου πρωταθλήματα, έφερε ο Λανουά διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League