Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπουρούσης: «Αυτό που έκανε η Ελλάδα είναι τεράστιο»

Μπουρούσης: «Αυτό που έκανε η Ελλάδα είναι τεράστιο»

Ο Γιάννης Μπουρούσης ότι πως πολλοί δεν πίστεψαν αυτή την ομάδα και πρόσθεσε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εν αντιθέσει με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σλοβενία.

Ο Γιάννης Μπουρούσης συνεχίζει να αποτελεί τον μεγάλο ηγέτη της Εθνικής ομάδας, σημειώνοντας 25 πόντους στο χθεσινό (30/11) ματς με τη Γερμανία, οδηγώντας τη Γαλανόλευκη στο 92-84 επί της Γερμανίας. Ο αρχηγός σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της FIBA τόνισε οτι δεν περίμενε η Ελλάδα να πετύχει το αήττητο από την αρχή και οτι αυτό που πετύχαμε είναι κάτι εξαιρετικό.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να έχουμε αήττητο ρεκόρ από το ξεκίνημα. Πολλοί δεν πίστεψαν σε αυτή την ομάδα. Όμως, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι έχουμε πει στο παρελθόν. Πρέπει να μείνουμε στα αποτελέσματα, που μας έφεραν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς τους παίκτες είναι ότι πήραν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο» είπε αρχικά ο 35χρονος σέντερ.

Για να καταλήξει: «Η Ελλάδα θα είναι στην Κίνα. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σλοβενία, δεν θα είναι. Άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις δυσκολεύονται. Η Ελλάδα θα πάει, έχοντας ήδη εννέα νίκες. Το φαντάζεστε; Είναι τεράστιο».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024