Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας στο Μάτι: Τι είπε στη γυναίκα μετά την ατάκα για τα 2.000 ευρώ

Τσίπρας στο Μάτι: Τι είπε στη γυναίκα μετά την ατάκα για τα 2.000 ευρώ

Διευκρινίσεις για το τι ακριβώς είπε ο πρωθυπουργός  μετά την ατάκα για τα 2.000 ευρώ, έδωσε η γυναίκα που καθόταν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα

Διευκρινίσεις για το τι ακριβώς είπε ο πρωθυπουργός  μετά την ατάκα για τα 2.000 ευρώ, έδωσε η γυναίκα που καθόταν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα στην περιβόητη επίσκεψή του στο Μάτι.

Μετά  την κυνική δήλωση του πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στο Μάτι για τα 2.000 ευρώ σε πυρόπληκτη γυναίκα , ένα νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας. Σε αυτό εμφανίζεται ο πρωθυπουργός να δέχεται ερωτήσεις και κάποια στιγμή, ο κ. Τσίπρας ρωτάει χαμηλόφωνα τη γυναίκα που καθόταν δίπλα του χωρίς να ακούγεται καθαρά τι λέει.

Στην αρχή ειπώθηκε από ορισμένους – λόγω του κακού ήχου που υπήρχε στο βίντεο – ότι η ερώτησή του προς τη γυναίκα ήταν αν «είναι δικός μας αυτός». Τελικά η ίδια η γυναίκα μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός την ρώτησε «η κόρη σου είναι αυτή»;.

Αντιδράσεις για την ατάκα με τα 2.000 ευρώ

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πάγωσαν με το πώς αντιμετώπισε ο πρωθυπουργός μια πυρόπληκτη κάτοικο της Ανατολικής Αττικής την Τρίτη, η οποία έκανε το «λάθος» να θέσει  το εύλογο ερώτημα για το πότε θα πάρουν κάποιου είδους χρηματική αποζημίωση.

«Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!», ήταν η απάντηση που άφησε αποσβολωμένους όσους βρέθηκαν στην αίθουσα. Μια απάντηση που απέπνεε  προφανή έλλειψη ευαισθησίας απέναντι σε ανθρώπους που έχουν χάσει συγγενείς στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ή έχουν δει τα σπίτια τους να γίνονται στάχτη και προσπαθούν να ορθοποδήσουν.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024