Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα γκάφα Τσίπρα στο Μάτι: «Δικός μας είναι αυτός;»

Νέα γκάφα Τσίπρα στο Μάτι: «Δικός μας είναι αυτός;»

Μπορεί ο πρωθυπουργός να επέλεξε να πάει στο Μάτι την ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων προκειμένου να δείξει ότι δεν επισκέπτεται τους πυρόπληκτους για επικοινωνιακούς λόγους , ωστόσο οι κάτοικοι που βρέθηκαν εκεί κατέγραψαν στιγμιότυπα και ατάκες που δεν τιμούν τον κ. Τσίπρα

Μετά την κυνική δήλωση του πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στο Μάτι για τα 2.000 ευρώ σε πυρόπληκτη γυναίκα , ένα νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει άλλη μία γκάφα του Αλέξη Τσίπρα.

Μπορεί ο πρωθυπουργός να επέλεξε να πάει στο Μάτι την ημέρα απεργίας των δημοσιογράφων προκειμένου να δείξει ότι δεν επισκέπτεται τους πυρόπληκτους για επικοινωνιακούς λόγους , ωστόσο οι κάτοικοι που βρέθηκαν εκεί κατέγραψαν στιγμιότυπα και ατάκες που δεν τιμούν τον κ. Τσίπρα.

Η πρώτη ατάκα για την οποία υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις, ήταν αυτή που είπε με αφορμή τα χρήματα των αποζημιώσεων απευθυνόμενος σε μία πυρόπληκτη. «Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!» είπε ο Αλέξης Τσίπρας .

Στο νέο βίντεο, ο κ. Τσίπρας φαίνεται να δέχεται μία ερώτηση από κάποιον κάτοικο που βρισκόταν στην αίθουσα όπου γινόταν η συνάντηση. Ο πρωθυπουργός διακρίνεται να ρωτάει χαμηλόφωνα την γυναίκα που βρίσκεται δίπλα του: «Δικός μας είναι αυτός»;

Η πρώτη δήλωση που προκάλεσε τις αντιδράσεις

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πάγωσαν με το πώς αντιμετώπισε ο πρωθυπουργός μια πυρόπληκτη κάτοικο της Ανατολικής Αττικής την Τρίτη, η οποία έκανε το «λάθος» να θέσει  το εύλογο ερώτημα για το πότε θα πάρουν κάποιου είδους χρηματική αποζημίωση.

«Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!», ήταν η απάντηση που άφησε αποσβολωμένους όσους βρέθηκαν στην αίθουσα. Μια απάντηση που απέπνεε  προφανή έλλειψη ευαισθησίας απέναντι σε ανθρώπους που έχουν χάσει συγγενείς στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ή έχουν δει τα σπίτια τους να γίνονται στάχτη και προσπαθούν να ορθοποδήσουν.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024