Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 613,43 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,77%
Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:20, διαμορφώνεται στις 613,43 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,77%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 7,62 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 1,19%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,77%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Μυτιληναίος (+2,34%) και της Πειραιώς(+0,52%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ (-3,24%), της Eurobank (-2,43%), της ΕΧΑΕ (-2,40%) και της ΔΕΗ (-2,38%).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνει ο δείκτης των Κατασκευών (+0,31%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των τροφίμων (-2,13%) και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (-1,43%).
Ανοδικά κινούνται 20 μετοχές, 30 πτωτικά και 7 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Παπουτσάνης+25,58% και Mermeren +9,68%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Καραμολέγκος -8,82% και Εβροφάρμα -5,17%.
- Κρήτη: Τρόμος για 22χρονη – «Θα σε πυροβολήσω πέντε φορές»
- Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η σχέση της με τον Δάνη Κατρανίδη και οι λόγοι που δεν έκαναν παιδί
- Final 4: Αλλαγές στον ΗΣΑΠ – Ειδικά δρομολόγια για φιλάθλους
- Η Μπάγερν υψώνει «τείχος» στη Σίτι για τον Κομπανί και δεν φοβάται τα σενάρια
- Ψυχική υγεία: Η αόρατη επιδημία που επηρεάζει 1,2 δισ. ανθρώπων – Πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο η Ελλάδα
- Ανδρουλάκης: Ο «Νίξον της Ελλάδας», ο κ. Μητσοτάκης έπρεπε να είναι στη Βουλή σήμερα
- Νέα απόπειρα το Σάββατο για το αναβαθμισμένο Starship του Έλον Μασκ
- Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Αυτή είναι η ακτινογραφία των αγώνων τους στη Regular Season
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 22.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-1-315x220.jpg)





























![Κατοικίες με φθηνά ενοίκια – Οι «τυχεροί» [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-1-2-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442