
Συμπληρωματικό επίδομα θέρμανσης στους… περυσινούς δικαιούχους
«Και φέτος, θα δώσουμε μέρος του μερίσματος για πετρέλαιο θέρμανσης, όπως και πέρυσι. Αυτοί που πήραν την επιδότηση πετρελαίου το 2017 θα πάρουν συμπληρωματικό ποσό και φέτος, συνολικού ύψους 15 εκατ. ευρώ».
Συμπληρωματικό επίδομα θέρμανσης ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ από το υπερπλεόνασμα θα καταβάλει έως το τέλος το έτους το υπουργείο Οικονομικών στους δικαιούχους του επιδόματος της περυσινής χειμερινής περιόδου (2017-2018). Αυτό προανήγγειλε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, με δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ». Οι συγκεκριμένοι δικαιούχοι θα δουν στον λογαριασμός τους το συμπληρωματικό επίδομα ως το τέλος του έτους.
Όπως είπε η κα Παπανάτσιου, «Και φέτος, θα δώσουμε μέρος του μερίσματος για πετρέλαιο θέρμανσης, όπως και πέρυσι. Αυτοί που πήραν την επιδότηση πετρελαίου το 2017 θα πάρουν συμπληρωματικό ποσό και φέτος, συνολικού ύψους 15 εκατ. ευρώ».
Η υφυπουργός εξήγησε ότι το επίδομα θέρμανσης «θα είναι αυξημένο στην Α΄ Ζώνη και λιγότερο στις υπόλοιπες, επειδή στην Α΄ Ζώνη, τις πιο βόρειες και κάποιες ορεινές περιοχές, είναι πιο μεγάλες οι ανάγκες. Το συγκεκριμένο ποσό θα κατατεθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων μέχρι το τέλος του χρόνου, ήδη από εμάς υπογράφεται πολύ άμεσα η απόφαση».
Σε ότι αφορά το επίδομα θέρμανσης για τη σεζόν 2018-2019 η κα Παπανάτσιου ανέφερε ότι προετοιμάζεται αυτή την στιγμή η σχετική υπουργική απόφαση.
Όπως διευκρίνισε οι πολίτες θα μπουν στις σελίδες της ΑΑΔΕ και θα υποβάλουν αίτηση, με βάση την κατανάλωση πετρελαίου, για την επόμενη χρονιά και θα πάρουν την επιδότηση πετρελαίου (σε δύο δόσεις, έως 31/1 και έως 30/6)
- Ο Λουίς Ενρίκε είχε μόνο καλά λόγια για την Άρσεναλ
- Google: Η αναζήτηση στο διαδίκτυο αλλάζει θεαματικά – Το «γκουγκλάρισμα» δεν θα είναι ξανά ίδιο
- Ο Γιακουμάκης αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ
- Μια Μουσολίνι νικήτρια στο Big Brother Ιταλίας – Ανιψιά της Σοφία Λόρεν, εγγονή του φασίστα και το πλυντήριο της trash tv
- Έντονο τηλεφώνημα Νετανιάχου – Τραμπ για την νέα πρόταση – Πώς διαμορφώνονται τα στρατόπεδα στις ΗΠΑ
- Φράιμπουργκ – Άστον Βίλα: Τα δύο εντυπωσιακά γκολ των Άγγλων για το 2-0 στο ημίχρονο (vids)








