Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φορολοταρία: 1.000 ευρώ «κληρώνει» σε 1.000 τυχερούς

Φορολοταρία: 1.000 ευρώ «κληρώνει» σε 1.000 τυχερούς

Χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Taxisnet μπορεί ο φορολογούμενους να δει αν κέρδισε

Την Πέμπτη στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η 22η Δημόσια Κλήρωση για τις συναλλαγές Οκτωβρίου 2018 από την Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Στην φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Θα πραγματοποιηθεί η λοταρία αποδείξεων με βάση τις συναλλαγές που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Οκτώβριο, με τη χρήση πλαστικού χρήματος ή άλλων μέσων ηλεκτρονικών συναλλαγών. Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του.

Ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Συγκεκριμένα:

  • Για συνολικό άθροισμα συναλλαγών έως 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
  • Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
  • Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
  • Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Για να δουν αν κέρδισαν, οι φορολογούμενοι μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. Εκεί, θα κάνουν είσοδο με τους κωδικούς τους στην προσωποποιημένη πληροφόρηση και στα μηνύματα που στέλνει η ΑΑΔΕ για να δουν αν έχουν μήνυμα πως είναι στους νικητές.

Υπενθυμίζεται ότι στις κληρώσεις της ΑΑΔΕ συμμετέχουν ενήλικοι άνω των 18 ετών που έχουν ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης.

Αν ο φορολογούμενους κερδίσει τα 1.000 ευρώ, αυτά πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο Taxisnet. Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, έχουν ένα περιθώριο 3 μηνών μετά την αποστολή του μηνύματος για να δηλώσουν κάποιον, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης στο Taxisnet. Αν δεν εμφανιστούν κάποιοι από τους 1000 τυχερούς, τα έπαθλά τους μεταφέρονται σε ισάριθμους από τους 1000 επιλαχόντες που κληρώνονται ειδικά για τον λόγο αυτόν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024