Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τραμπ «βάζει στη φυλακή» Ομπάμα και Κλίντον

Ο Τραμπ «βάζει στη φυλακή» Ομπάμα και Κλίντον

Το φωτομοντάζ συνοδεύεται από το σχόλιο: «Τώρα που αποδείχθηκε πως η συμπαιγνία με τη Ρωσία είναι ένα ψέμα, πότε θα ξεκινήσουν οι δίκες για προδοσία;»

O πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έγραψε ή προώθησε στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, μια σειρά μηνυμάτων που στοχοθετούσαν τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ, τον Μπαράκ Ομπάμα και το ζεύγος Κλίντον.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος ξεκίνησε με ένα tweet με το οποίο επετίθετο, όπως το κάνει συχνά, στον Ρόμπερτ Μιούλερ, ο οποίος έχει αναλάβει τη ρωσική έρευνα που δηλητηριάζει την προεδρική θητεία του μεγιστάνα.

«Η συμμορία των μαινόμενων Δημοκρατικών του Μιούλερ ζητά στυγνά από τους μάρτυρες να ψευδορκήσουν» έγραψε ο Τραμπ, προτού συμπληρώσει: «Πρόκειται για μια νέα εποχή Τζόζεφ Μακάρθι» αναφερόμενος στον Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή που είχε εξαπολύσει το 1950 μια εκστρατεία με στόχο κάθε άνθρωπο που θεωρείτο ύποπτος ότι είναι κομμουνιστής, το «κυνήγι μαγισσών».

Αυτός ακριβώς ο όρος χρησιμοποιείται συχνά από τον δισεκατομμυριούχο για να χαρακτηρίσει την έρευνα του Ρόμπερτ Μάλερ για πιθανή συμπαιγνία της Μόσχας με την ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του το 2016.

Κατόπιν, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε retweet σε μια σειρά τεσσάρων μηνυμάτων που προέρχονταν από έναν λογαριασμό, τον «The Trump Train», ο οποίος παρουσιάζεται ως «υποστηρικτής» του.

Μεταξύ αυτών βρισκόταν ένα φωτομοντάζ όπου εμφανίζονταν προσωπικότητες του κόμματος των Δημοκρατικών ή πρόσωπα τα οποία στοχοθετεί συχνά ο Τραμπ, στη φυλακή.

Ανάμεσά τους μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τον Μπαράκ Ομπάμα, τον Μπιλ και τη Χίλαρι Κλίντον, τον Τζον Ποντέστα (τον διευθυντή της ομάδας της Κλίντον στην προεκλογική εκστρατεία του 2016), τον Ρόμπερτ Μάλερ ή και τον Τζέιμς Κόμεϊ (τον πρώην διευθυντή του FBI).

Το φωτομοντάζ συνοδεύεται από το σχόλιο: «Τώρα που αποδείχθηκε πως η συμπαιγνία με τη Ρωσία είναι ένα ψέμα, πότε θα ξεκινήσουν οι δίκες για προδοσία;».

https://twitter.com/The_Trump_Train/status/1067687857400229888

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024