Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αλέξης, ο Κυριάκος και το κοκορέτσι

Ο Αλέξης, ο Κυριάκος και το κοκορέτσι

Κάθε φορά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέπτεται τον Γοργοπόταμο, ο Χρήστος Σταϊκούρας του προσφέρει και μια χορταστική μερίδα… κοκορέτσι

Καλά θα πείτε, ο Χρήστος Σπίρτζης, προτού μεταπηδήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, μέσα στο ΠΑΣΟΚ ανδρώθηκε πολιτικά, συνεπώς γνωρίζει πολύ καλά τη λεγόμενη «Ωρα ΠΑΣΟΚ». Και την εφάρμοσε πλήρως στην εκδήλωση για τον Γοργοπόταμο, όπου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης πήγε με καθυστέρηση, πολύ πιο αργά από την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, τείνει να γίνει, μου φαίνεται, έθιμο. Κάθε φορά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέπτεται τον Γοργοπόταμο, ο Χρήστος Σταϊκούρας του προσφέρει και μια χορταστική μερίδα… κοκορέτσι.

Προσέξτε όμως τη διαφορά. Κοκορέτσι πρόσφερε και στον Αλέξη Τσίπρα. Και ξέρετε πώς; Μέσα σε ένα ασημόχαρτο την ώρα που ο κ. Τσίπρας έφευγε με το (ταπεινό τότε) Σκόντα του. Ανοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου του και πήρε το κοκορέτσι χωρίς κανείς να το αντιληφθεί. Και αυτό θα έμενε μυστικό εάν δεν το πρόδιδε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας.

Σε μια συνάντηση που είχε στους διαδρόμους της Βουλής με τον κ. Σταϊκούρα (τότε που γίνονταν οι απανωτές ψηφοφορίες για την εκλογή του Σταύρου Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας) αφού τον ευχαρίστησε για το κοκορέτσι τού είπε: «Να ξέρεις, το τσάκισα όλο».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024