Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποια Ελληνίδα δοκιμάζει τα πιο ακριβά ρολόγια στον κόσμο;

Ποια Ελληνίδα δοκιμάζει τα πιο ακριβά ρολόγια στον κόσμο;

Τα συγκεκριμένα ρολόγια ενός από τους μεγαλύτερους διεθνώς οίκους, είναι γεμάτα με διαμάντια, σμαράγδια, ρουμπίνια, ζαφείρια, ένα σωρό δηλαδή πανάκριβες πέτρες

Τα συγκεκριμένα ρολόγια ενός από τους μεγαλύτερους διεθνώς οίκους, είναι γεμάτα με διαμάντια, σμαράγδια, ρουμπίνια, ζαφείρια, ένα σωρό δηλαδή πανάκριβες πέτρες. Ρολόγια που μοιάζουν με έργα τέχνης. Ρολόγια τα οποία μπορούν να αγοραστούν μόνο από billionaires. Η αξία τους πολλές φορές φθάνει σε αυτή ενός πολυτελούς σπιτιού, ή πλωτού βασιλείου.

Αρκετοί από τους ισχυρούς του χρήματος, θεωρούν την αγορά ενός τέτοιου ρολογιού, ως την τέλεια επένδυση. Τα ρολόγια-μπιζού πωλούνται στις exclusive boutiques του οίκου, στη Γενεύη, το Λονδίνο, τη Ρώμη, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν αυτοί που γνωρίζουν λεπτομέρειες γύρω από μυθικά κοσμήματα και ρολόγια εκατομμυρίων, οι κορυφαίες αγορές είναι αυτές οι οποίες πραγματοποιούνται την περίοδο των Χριστουγέννων σε χιονοδρομικά spots. Η Courcherel των Ρώσων πολυεκατομμυριούχων, το St. Moritz, το Gstaad, το Aspen και άλλα κοσμοπολίτικα θέρετρα, χειμερινών σπορ, διαθέτουν boutiques κοσμημάτων όπου ξοδεύονται εκατομμύρια. Τα συγκεκριμένα ρολόγια πάντως, «τσεκάρει» Ελληνίδα με ακριβό γούστο και υψηλή αισθητική. Πάντα αυστηρή στις επιλογές της. Τα δοκίμασε, τα θαύμασε κάτω από τους προβολείς, αλλά… δεν αγόρασε!

Κανένα πρόβλημα για τους υπεύθυνους της exclusive boutique πανάκριβων ρολογιών στη Γενεύη. Αγόρασε δύο η σύζυγος Ινδονήσιου πολυεκατομμυριούχου…

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024